Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele SUA Barack Obama a nominalizat un nou ambasador pentru Rusia

B1 B1,
Presedintele SUA Barack Obama a nominalizat un nou ambasador pentru Rusia

Diplomatul John Teft a fost nominalizat de presedintele Barack Obama pentru postul de ambasador american inRusia, scrie AFP. Casa Alba a facut un apel, dupa nominalizare, adresat Congresului, pentru ca Teft. continuă pe B1

Barack Obama: SUA ar putea suspenda ajutorul acordat Afganistanului, in cazul unor violente

Presedintele american Barack Obama a anuntat marti ca Statele Unite ar putea retrage ajutorul financiar Afganistanului, daca cei doi candidati la prezidentiale, Abdullah Abdullah si Ashraf Ghani, nu vor face tot ce le sta in putinta pentru a opri violenta sau actiunile din afara cadrului constitutional, relateaza Reuters.

Presedintele Barack Obama, servit cu marijuana intr-un bar din Colorado

Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana presedintelui SUA, Barack Obama, intr-un bar din statul Colorado, dar liderul american a ras si a refuzat, afirma surse citate de CNN.

Barack Obama, ademenit cu marijuana intr-un bar din Colorado

Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana presedintelui SUA, Barack Obama, intr-un bar din statul Colorado, dar liderul american a ras si a refuzat, afirma surse citate de CNN.

VIDEO! Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana lui Barack Obama. Reactia presedintelui

Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana presedintelui SUA, Barack Obama, intr-un bar din Denver, statul Colorado, dar liderul american a ras si a refuzat, afirma surse citate de CNN, informeaz.

Barack Obama se teme de o escaladare a confruntarii dintre Israel si Hamas

Presedintele american, Barack Obama, i-a spus joi premierului israelian, Benjamin Netanyahu, ca se teme de o escaladare a confruntarii dintre Israel si miscarea islamista palestiniana Hamas si a propus medierea Statelor Unite pentru incetarea ostilitatilor.

Colorado: Un barbat a incercat sa-i ofere marijuana presedintelui Barack Obama

Presedintele Barack Obama a primit oferta de a fuma marijuana in timp ce se afla intr-un bar din statul Colorado, liderul de stat refuzand oferta, scrie Washington Times. Un barbat a incercat sa-i ofere.

VIDEO si FOTO: Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana lui Barack Obama

Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana lui Barack Obama intr-un bar.

Faze Tari: Un barbat i-a oferit marijuana lui Barack Obama! Cum a rectionat presedintele Americii; Guvernul statului Chile recunoaste oficial existenta unui OZN; Insula orgiilor sexuale. Locul unde englezoaicele fac sex incontinuu

I s-a intors stomacul pe dos cand a vazut ce continea un burger pe care si-l comandase de la fast food. O barbat din Australia si sotia. Obligate sa faca sex cu teroristii. Fanaticii care lupta pentru crearea unui stat islamic in Irak si in Levant au impus o lege noua in teritoriile cucerite.

Un nou dosar pentru Basica, fiul lui Bercea. Florin Anghel, acuzat de cumparare de influenta

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel - cunoscut ca si Basica -, este urmarit penal intr-un nou dosar. Basica este acuzat de cumparare de influenta intr-un dosar disjuns din cel al lui Mircea Basescu si Mar.

Un nou dispozitiv pentru furtul PIN-urilor de la ATM a fost descoperit in Europa

Criminalii cibernetici devin din ce in ce mai inventivi in metodele lor de a compromite companiile si utilizatorii de ATM-uri si de carduri bancare. EAST, European ATM Security Team, a descoperit de curand o crestere drastica in tehnologia folosita pentru furtul PIN-ului si a cardurilor bancare, numita si ATM Skimming. Dispozitivele traditionale destinate skimming-ului ATM erau gandite sa fie asezate deasupra slot-urilor pentru cardurile bancare si erau mai usor de observat de catre utilizatori, noile dispozitive miniaturale sunt insa mult [].

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )