Libnet.ro
UNICEF

19:45

Presedintele Traian Basescu cere Camerei Deputatilor sa respinga Legea amnistierii: Are efecte catastrofale pentru MCV

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu cere Camerei Deputatilor sa respinga Legea amnistierii: Are efecte catastrofale pentru MCV

Presedintele Traian Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea pentru amnistierea unor. continuă pe B1

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti pe site-ul romanialibera. ro principalele declaratii de presa ale lui Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu, la cumparaturi: Painea nu s-a ieftinit. Costa la fel ca inainte

Presedintele Traian Basescu a fost surprins la cumparaturi, intr-un hypermarket din nordul Capitalei. La iesire, presedintele a declarat, pentru reporterul Antena 3, Ionut Cristache, ca el a iesit la.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti LIVE TEXT pe site-ul www. romanialibera. ro pentru a afla cele mai importante declaratii ale presedintelui.

SONDAJ: Romanii il sustin pe Victor Ponta in disputa cu presedintele Traian Basescu privind bugetul

Cei mai multi romani il sustin pe premierul Victor Ponta in disputa cu presedintele Traian Basescu privind bugetul pe 2014, arata intr-un sondaj realizat de CSCI. Totodata, cei mai multi dintre cei.

Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii

Presedintele Traian Basescu cere alesilor sa nu voteze Legea pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse. Seful Statului considera ca o eventuala adoptare a acestei legi va afecta justitia,.

Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii

Presedintele Traian Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse, care ar decredibiliza eforturile de lupta anticoruptie si justitia, declara purtatorul de cuvant al.

Traian Basescu roaga Parlamentul sa respinga Legea amnistiei - decredibilizeaza lupta anti-coruptie, efecte catastrofale la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu a rugat marti Camera Deputatilor sa respinga legea aministiei, care va decredibiliza eforturile de lupta impotriva coruptiei si va afecta increderea in justitie avand, in acelasi timp, efecte catastrofale pentru urmatorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV).

Basescu cere reexaminarea modificarilor la legile camerelor de agricultura si silvicultura.

Presedintele Traian Basescu solicita Parlamentului reexaminarea modificarilor la legile privind camerele de agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala. Presedintele arata, in cererea de reexaminare, ca desfiintarea Comitetul National de Initiativa, prevazuta in legea trimisa la promulgare, nu este justificata intrucat acest organism si-a indeplinit obligatiile ce vizau inscrierea camerei agricole la nivel national si aprobarea comitetelor de initiativa .

Traian Basescu a trimis o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului

Presedintele Traian Basescu a trimis, marti, o scrisoare presedintelui Senatului, domnului George-Crin-Laurentiu Antonescu, si presedintelui Camerei Deputatilor, domnul Valeriu-Stefan Zgonea, in care.

VIDEO Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Voi respinge legea

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va respinge legea trecuta marti de Parlament prin care se modifica Codul Penal astfel incat parlamentarii, presedintele si profesiile liberale sa fie scoase din randul functionarilor publici. Potrivit sefului statului, modificarile la Codul Penal sunt dramatice si darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie, fie ca vorbim de Agentia Nationala Anticoruptie sau de Directia Nationala Anticoruptie. Basescu a calificat votul din Parlament prin care s-a modificat Codul Penal drept o greseala fundamentala care a compromis Romania. Vezi in articol principalele declaratii facute de seful statului. Basescu: E rau cu statul de drept, o luam inapoi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )