Libnet.ro
UNICEF

01:06

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa despre Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa despre Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa, luni, de la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni. continuă pe România Liberă

Traian Basescu face o declaratie de presa luni, de la ora 16.00

Traian Basescu face o declaratie de presa luni, de la ora 16. 00, anunta Administratia Prezidentiala. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia.

VIDEO Traian Basescu: Romania va fi un partener politic al aliatilor sai, dar nu are resurse militare pentru tipul de operatiune preconizat in Siria./ La summitul G20 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind Siria. Declaratia recunoaste ca

Traian Basescu sustine, la aceasta ora, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Ieri Romania a adoptat o pozitie cu privire la Siria si e obligatia mea sa o aduc la cunostinta publicului, avand in vedere ca e un angajament politic pe care Romania si-l asuma. Cu ocazia summitului G20 de la Sankt Petersburg, 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind Siria. In urma consultarii cu alte institutii, am decis ca Romania sa se ralieze acestei declaratii a celor 11 state - Australia, Canada, Franta, Italia, Japonia, Coreea, Arabia Saudita, Spania, Turcia, Marea Britanie si SUA. Declaratia constata ca norma internationala impotriva utilizarii armelor chimice e in vigoare de lunga durata si e universala, a anuntat seful statului. Vezi LIVE TEXT in articol declaratiile sefului statului.

Presedintele Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala a fostilor ministri Videanu si Silaghi

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, ministrului Justitiei cererile de urmarie penala pentru Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, si Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Anunturile au fost facute prin comunicate de presa ale Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala in cazul fostilor ministri Videanu si Silaghi

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, ministrului Justitiei cererile de urmarire penala pentru Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, si Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Anunturile au fost facute prin doua comunicate de presa ale Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu: Romania a semnat, la summitul G20, o declaratie privind Siria

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. ASCULTA LIVE DECLARATIILECele mai importante declaratii ale presedintelui: - Cu ocazia desfasurarii G20, 11 state membre.

Urmarirea pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi, aprobata de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a aprobat solicitarea de trimitere in judecata pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi. Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa,.

Traian Basescu: Romania a semnat declaratia celor 11 state din G20 privind Siria

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca Romania s-a raliat declaratiei care a fost semnata de 11 state din G20 privind Siria. Declaratia face apel la un raspuns international ferm in cazul Siriei. Seful.

Traian Basescu: Romania s-a raliat Declaratiei celor 11 state din G20 privind Siria. Vezi ce prevede documentul

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania a adoptat o pozitie cu privire la Siria, odata cu ocazia summitului G20 de la Sankt Petersburg. 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind.

Traian Basescu: Romania s-a raliat Declaratiei celor 11 state din G20 privind Siria. Vezi ce prevede documentul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania a adoptat o pozitie cu privire la Siria, odata cu ocazia summitului G20 de la Sankt Petersburg. 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind.

Ambasadorul Romaniei la NATO a fost rechemat de Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu, a semnat luni, decretul de rechemare a lui Sorin-Dumitru Ducaru din calitatea de ambasador al Romaniei pe langa NATO. Sorin-Dumitru Ducaru a fost rechemat de presedinte pentru ca a fost desemnat in functia de asistent al secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )