Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presedintele Traian Basescu a gratiat o femeie care sufera de afectiuni psihice si are sapte copii minori

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu a gratiat o femeie care sufera de afectiuni psihice si are sapte copii minori

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, un decret de gratiere pentru o femeie acuzata de furt din locuinte, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu a gratiat o femeie care are sapte copii minori si care sufera de afectiuni psihice

Presedintele Traian Basescu a gratiat, miercuri, o femeie condamnate la 3 ani de inchisoare dupa ce a furat un telefon dintr-o locuinta. Decizia sefului statului are la baza motive umanitare, intrucat femeia este mama a sapte copii minori si sufera de afectiuni psihice.

Traian Basescu a gratiat o femeie cu sapte copii, care are o afectiune psihica

Presedintele Traian Basescu a gratiat, miercuri,o femeie condamnata la trei ani de inchisoare,pentru ca a furat un telefon mobil dintr-o locuinta, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu liderii PMP si Emil Boc (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, duminica, cu liderii PMP, dar si fostul premier Emil Boc la o berarie din parcul bucurestean Herastrau. Seful statului a fost invitat la o cafea dupa marsul.

UPDATE. Traian Basescu, la o berarie in Herastrau, cu Boc si Udrea, dupa marsul PMP. Udrea: Presedintele va fi prezent la lansarea programului meu politic

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit,duminica, dupa marsul PMP, cu Elena Udrea si Emil Boc, la o berarie din parcul Herastrau, transmite Mediafax. Seful statului s-a fotografiat alaturi de mai multi clienti ai localului.

Traian Basescu, la intalnirea anuala a clubului politic: Sunt prea multi oameni necalificati in politica romaneasca

Presedintele Traian Basescu ataca din nou clasa politica. La intalnirea anuala a clubului politic, seful statului a vorbit despre o mare majoritate a parlamentarilor care ar fi un balast si un zero in.

Traian Basescu, la intalnirea anuala a Clubului Politic: Elitele trebuie sa se angreneze in politica. Este singura sansa pe care Romania o are

Am inteles multe din modul cum functioneaza statul si a inteles si de ce nu functioneaza statul si a inteles si de ce Romania nu avanseaza suficient de rapid, inchei spunandu-va: elitele trebuie sa se angreneze in politica. Este singura sansa pe care Romania o are. , a declarat presedintele Traian Basescu la la intalnirea anuala a Clubului Politic, potrivit presidency. roSunt prea multi oameni in politica romaneasca necalificati, si nu pentru ca n-ar avea diplome, dar pentru ca in meseria lor sunt niste zerouri Generatia tanara din Parlament, au diplome si nu au profesat, nu inteleg macar altceva din politica decat exercitiul puterii si, uneori, exercitiul nedemocratic al puterii.

Traian Basescu, la o berarie din Parcul Herastrau, alaturi de liderii PMP si Emil Boc

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, duminica, la o berarie din Parcul Herastrau, cu liderii PMP, intre care si Elena Udrea, seful statului, care a venit insotit de fostul premierul Emil Boc, fotografiindu-se alaturi de numerosi clienti ai localului.

Traian Basescu, mesaj de condoleante in urma decesului mitropolitului Banatului: IPS Corneanu va ramane un model de daruire si demnitate umana

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante, in urma decesului mitropolitului Banatului, potrivit Administratiei Prezidentiale. Doresc sa adresez Preafericitului Parinte Daniel,.

Elena Udrea si-a sarbatorit lansarea candidaturii pentru prezidentiale cu Traian Basescu, la Beraria H

La cateva ore dupa lansarea oficiala in campania prezidentiala, Elena Udrea se afla, duminica dupa-amiaza, alaturi de presedintele Traian Basescu, intr-o berarie din Capitala. Impreuna cu cei doi s-a aflat si fostul premier Emil Boc, dar si alti lideri.

Traian Basescu, la o berarie in Herastrau, cu Boc si Udrea, dupa marsul PMP

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit,duminica, dupa marsul PMP, cu Elena Udrea si Emil Boc, la o berarie din parcul Herastrau, transmite Mediafax. Seful statului s-a fotografiat alaturi de mai multi clienti ai localului.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )