Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu, invitat la Digi 24, de la 17.30. Cum raspunde amenintarilor lui Rogozin

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu, invitat la Digi 24, de la 17.30. Cum raspunde amenintarilor lui Rogozin

Presedintele Traian Basescu este invitat, incepand cu ora 17. 30, la postul Digi 24, unde va raspunde afirmatiilor facute de catre vicepremierul rus Dmitri Rogozin. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu, dupa amenintarile lui Rogozin: Vizita lui Ponta in Rusia ar fi nepotrivita

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la Digi 24, ca amenintarile vicepremierului rus Dmitri Rogozin au fost, probabil, proferate sub influenta alcoolului si a avertizat ca, in acest context, o potentiala vizita a premierului Victor Ponta in Federatia Rusa ar fi nepotrivita.

Basescu, dupa amenintarile lui Rogozin: Am trait intre trei imperii si suntem tot aici. Ei a trebui sa plece

Presedintele Basescu a declarat ca ii transmite lui Dmitri Rogozin ca noi suntem o natiune care a trait intre trei imperii si suntem tot aici, adaugand ca Rogozin ar trebui sa bage bine in cap acest lucru si mentionand ca nu poate considera ca este vorba de declaratii oficiale ale statului rus.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

LIVE VIDEO Presedintele Traian Basescu: La Victor Ponta tot ce nu intelege este fascism

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, legata de intentia de a decora fosta conducere a ICR.

Traian Basescu: Nu pot sa consider afirmatiile lui Rogozin declaratii oficiale ale Federatiei Ruse. / Daca in Ucraina e razboi civil, Romania va fi profund afectata

Romania va fi profund afectata daca in Ucraina se va declansa un razboi civil intre est si vest, a declarat duminica presedintele Traian Basescu la Digi 24, potrivit Agerpres. Seful statului a mai spus, cu referire la declaratiile vicepremierului rus Dmitri Rogozin cu privire la Romania, ca acestea au fost facute sub influenta bauturilor alcoolice si ca nu le poate considera declaratii oficiale. Traian Basescu a mai spus, duminica, la Digi 24, ca exista o intentie a Guvernului ca premierul sa faca o vizita in Federatia Rusa in acest an, dar a subliniat ca acesta ar fi nepotrivita.

Traian Basescu: Ponta a vrut sa discrediteze conducerea ICR

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca sustine in instanta demersurile fostei conduceri ICR cu privire la acuzatiile proferate de premierul Victor Ponta.

Traian Basescu: Ponta m-a rugat chiar sa-i fiu nas. Si-a lasat sotia insarcinata pentru fiica unui lider PSD (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca premierul Victor Ponta l-a rugat la un moment dat sa-i fie nas si ca n-ar trebui sa fie de mirare.

Traian Basescu: Cred ca incidentul de la Nana a fost provocat de PSD

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca incidentul produs miercuri in comuna Nana, unde o femeie a fost agresata in timpul vizitei Elena Udrea, a fost provocat de PSD. Nu este treaba presedintelui.

Traian Basescu: Dupa terminarea mandatului, voi fi consultant activ al PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca la finalul mandatului va deveni consultant al Partidului Miscarea Populara. Dupa ce imi voi termina mandatul voi fi consultant PMP, nu am nevoie de functie.

Traian Basescu s-a interesat despre crearea unei universitati regionale la Timisoara

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, separat, la Timisoara, cu primarul Nicolae Robu PNL) si cu rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea, in discutiile cu cei doi seful statului interesandu-se despre crearea unei universitati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )