Libnet.ro
UNICEF

23:15

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea care modifica Statutul cadrelor militare

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu a promulgat legea care modifica Statutul cadrelor militare

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de promulgare a legii pentru modificarea Statutului cadrelor militare, care prevede ca militarii pot fi mentinuti in activitate dupa implinirea varstei de pensionare, pana la 60 de ani, cu aprobarea conducerii institutiei, in functie de nevoile de incadrare, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Adevărul

Traian Basescu a promulgat Statutul cadrelor militare si legea privind proiectul Nabucco

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, anunta Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu a promulgat Statutul cadrelor militare.

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis Romania libera. Citeste si CCR: Modificarile aduse Statutului cadrelor militare sunt constitutionale Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, in data de 22 mai, ca modificarile aduse Statutului cadrelor militare sunt constitutionale, potrivit unui comunicat .

CCR a amanat pentru 19 iunie discutiile privind sesizarea lui Traian Basescu la Statutul parlamentarilor

Curtea Constitutionala a amanat discutiile pe statutul parlamentarilor pentru 19 iunie. Presedintele Traian Basescu este cel care a facut sesizare de neconstitutionalitate. Motivul: prevederile referitoare la.

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Traian Basescu a comis fapte ilicite prin afirmatii ...

Presedintele Traian Basescu ar fi comis fapte ilicite prin afirmatiile de natura calomnioasa facute la adresa lui Dan Voiculescu, potrivit unei motivari a Judecatoriei Sectorului 5 remise Romania libera de catre Biroul de Presa al PC. Totodata, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, reia aceeasi informatie pe blogul personal. Am primit motivatia hotararii Judecatoriei Sectorului 5 in procesul pe care i l-am deschis lui Traian Basescu, care mi-a atribuit, de la tribuna Parlamentului, o .

Consilierul prezidential Cristian Hrituc: Traian Basescu va intra in Fundatia Miscarea ...

Consilierul prezidential Cristian Hrituc, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a spus ca presedintele Traian Basescu va fi membru al Fundatiei Miscarea Populara, dar nu se va inscrie si in partidul care se va infiinta pornind de la aceasta fundatie. Hrituc a precizat ca Traian Basescu va intra in Fundatia Miscarea Populara dupa incheierea mandatului de presedinte al Romaniei, dar ca acesta nu va intra si in partidul pe care fondatorii fundatiei intentioneaza sa-l infiinteze, scrie .

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Traian Basescu a comis fapte ilicite - MOTIVAREA ...

Presedintele Traian Basescu ar fi comis fapte ilicite, potrivit unei motivari a Judecatoriei Sectorului 5 remise Romania libera de catre Biroul de Presa al PC. Totodata, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, reia aceeasi informatie pe blogul personal. In curs de actualizare.

Traian Basescu: Putem pune la dispozitie profesori care sa predea limba romana in scoli din Serbia

Presedintele Traian Basescu l-a primit vineri, la Cotroceni, pe premierul Serbiei, Ivica Dacic, exprimand disponibilitatea Romaniei de a pune la dispozitia autoritatilor sarbe cadre didactice care pot preda in limba romana in scoli din Serbia, pentru etnici romani, precum si un fond de carte in romana.

Traian Basescu: Romania va putea fi un candidat serios la intrarea in zona euro la orizontul anilor 2016-2017. / Competitivitatea Europei scade, o Europa care nu este suficient de integrata nu are sansa sa fie competitiva in lumea globala

Romania va putea fi un candidat serios la intrarea in zona euro n 2-3-4 ani, la orizontul anilor 2016-2017, iar o Europa care nu este suficient de integrata nu va avea sanse sa faca fata competitivitatii globale, a declarat, joi, presedintele Traian Basescu, la evenimentul Zece ani de companii italiene in Romania, organizat de Confindustria Romania.

VIDEO Traian Basescu: Romania, candidat serios la intrarea in zona euro la orizontul anilor 2016-2017. / Competitivitatea Europei scade, o Europa insuficient integrata nu are sansa sa fie competitiva in lumea globala

Romania va putea fi un candidat serios la intrarea in zona euro in 2-3-4 ani, la orizontul anilor 2016-2017, iar o Europa care nu este suficient de integrata nu va avea sanse sa faca fata competitivitatii globale, a declarat, joi, presedintele Traian Basescu, la evenimentul Zece ani de companii italiene in Romania, organizat de Confindustria Romania. Este credinta mea ca in aceasta evolutie accelerata catre globalizare, guvernele sunt astazi in situatia de a culege efectele globalizarii. Am convingerea ca in 15 ani, in 20 de ani, si Maltei, si Romaniei, si Germaniei le va fi la fel de greu sa faca fata globalizarii daca vor decide sa actioneze separat in aceasta lume globalizata. Europa trebuie sa fie cat mai integrata, cu respect deplin pentru identitatea fiecaruia, pentru traditii, spune seful statului.

VIDEO Traian Basescu: Romania, candidat serios la intrarea in zona euro la orizontul anilor 2017-2018. / Competitivitatea Europei scade, o Europa insuficient integrata nu are sansa sa fie competitiva in lumea globala

Romania va putea fi un candidat serios la intrarea in zona euro in 2-3-4 ani, la orizontul anilor 2017-2018, iar o Europa care nu este suficient de integrata nu va avea sanse sa faca fata competitivitatii globale, a declarat, joi, presedintele Traian Basescu, la evenimentul Zece ani de companii italiene in Romania, organizat de Confindustria Romania. Este credinta mea ca in aceasta evolutie accelerata catre globalizare, guvernele sunt astazi in situatia de a culege efectele globalizarii. Am convingerea ca in 15 ani, in 20 de ani, si Maltei, si Romaniei, si Germaniei le va fi la fel de greu sa faca fata globalizarii daca vor decide sa actioneze separat in aceasta lume globalizata. Europa trebuie sa fie cat mai integrata, cu respect deplin pentru identitatea fiecaruia, pentru traditii, spune seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )