Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru acordarea unui imprumut CFR

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru acordarea unui imprumut CFR

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii privind acordarea unui imprumut Companiei Nationale de Cai Ferate CFR in scopul achitarii obligatiilor de plata datorare. continuă pe B1

Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat.

Sorin Blejnar a declar at, marti seara, la Gandul Live, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici, potrivit Mediafax. Intrebat cum crede ca iese Traian Basescu din scandalul stenogramelor, Blejnar a raspuns: Ca un barbat de stat. El a precizat ca Basescu iese din acest scandal ca fiind preocupat ca sumele datornicilor sa fie incasate la buget, iar statul sa nu fie .

Sorin Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat

Sorin Blejnar a declarat, marti seara, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici. intreb.

Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat

Sorin Blejnar a declarat, marti seara, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici, scrie.

Traian Basescu a promulgat Legea privind acordarea unui imprumut CFR

Presedintele Traian Basescu a promulgat, vineri, Legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 25/2012 privind acordarea unui imprumut Companiei Nationale de Cai Ferate C. , in scopul achitarii obligatiilor de plata datorate furnizorilor de energie electrica, anunta Administratia prezidentiala.

Cele mai mari minciuni spuse de presedintele Traian Basescu

Razvan Dumitrescu a prezentat in cadrul emisiunii SUBIECTIV un rezumat al celor mai mari minciuni spuse de presedintele Traian Basescu spuse de-a lungul mandatelor sale.

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea suspendarii taxei auto si legea recuperarilor salariale

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, legea suspendarii taxei auto, precum si legea recuperarilor salariale. Astfel, banii vor fi inapoiati cetatenilor care au platit taxa auto, bani pe care au fost.

Traian Basescu a promulgat Legea privind acordarea unui imprumut CFR

Presedintele Traian Basescu a promulgat vineri Legea privind acordarea unui imprumut Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA in scopul achitarii obligatiilor de plata datorate furnizorilor de energie.

Subiectele Zilei: Victima procurorului care l-a interceptat pe presedintele Traian Basescu: Documentul a fost masluit de Diaconu si de Drilea; Mona Pivniceru vrea sa controleze activitatea ANI; Romania, data in judecata pentru 6 miliarde euro. Cum s-a aju

Politici de crestere demografica: Cum a balansat natalitatea catre femeile salariate si instruite. Romania si politicile familiale europene. Pensii nesimtite pentru ilegalistii PCR. Nicolae Ceausescu luase masuri sa schimbe istoria Partidului Comunist Roman si sa-si falsifice biografia inca din.

Legea privind acordarea unui imprumut CFR, aprobata de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a promulgat, astazi, Legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 25/2012 privind acordarea unui imprumut Companiei Nattionale de Cai Ferate C. , in scopul achitarii obligatiilor de plata datorate furnizorilor de energie electrica, anunta Administratia prezidentiala.

Traian Basescu, mesaj de Ziua Armatei: Stiu ca va doriti standardele armatelor statelor membre NATO. Va inteleg speranta, va admir rabdarea

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj cu prilejul sarbatoririi Zilei Armatei Romaniei, care a fost prezentat la Carei Satu-Mare) de catre Iulian Fota, consilier prezidential, informeaza Administratia Prezidentiala. Ma bucura faptul ca ati inteles ca nu se poate dobandi gloria numai prin meritele stramosesti si lucrati la construirea unei armate profesioniste, cu adevarat moderna, formata din unitati flexibile si cu efective reduse, apte pentru reactii rapide, adecvate situatiilor de criza, s-a adresat seful statului ostasilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )