Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Trump a aprobat pana 10 ani de inchisoare pentru cei care vandalizeaza statui

România Liberă România Liberă,
Presedintele Trump a aprobat pana 10 ani de inchisoare pentru cei care vandalizeaza statui

Presedintele Donald Trump va emite un ordin executiv pe baza caruia persoanele care vandalizeaza mon. continuă pe România Liberă

Rusia: Procurorii cer 6 ani de inchisoare pentru unul din cei mai apreciati regizori din tara

Procurorii rusi au cerut luni o sentinta de 6 ani de inchisoare pentru aclamatul regizor de teatru si film Kirill Serebrennikov, acuzat de deturnare de fonduri intr-un proces controversat care a atras critici puternice atat in Rusia cat si strainatate, relateaza The Moscow Times.

IN CONVERGENTA CU EVOLUTIILE DIN SUA SI GERMANIA Crestere usoara a dobanzii obligatiunilor suverane la 10 ani, saptamana trecuta

Rata de dobanda la obligatiunile suverane pe scadenta 10 ani, barometrul pentru costul de finantare in economie, a crescut usor saptamana trecuta, evolutie in convergenta cu cele din Statele Unite si Germania, pe fondul acumularii de semnale de intrare intr-un nou ciclu economic, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza.

Tragedie in Iasi: 3 fetite de 6, 7 si 10 ani au murit inecate, dupa ce au plecat la scaldat nesupravegheate (VIDEO)

Tragedie pentru doua familii din judetul Iasi, dupa ce trei fetite de 6, 7 si 10 ani, care plecasera la scaldat nesupravegheate, au murit inecate. Salvatorii au facut tot ce au putut pentru a le resuscita pe mi.

SUA: Presedintele Trump suspenda acordarea unor vize de munca si eliberarea de carti verzi pana la sfarsitul anului

Presedintele Donald Trump a decis sa prelungeasca pauza de eliberare a cartilor verzi green card) pana la sfarsitul anului si sa suspende acordarea mai multor categorii de vize pentru munca, ca parte a unei actiuni de protejare a lucratorilor americani pe fondul crizei economice provocate de epidemia noului coronavirus, a anuntat luni un inalt oficial american, transmit AFP si Reuters,citate de Agerpres. Potrivit oficialului, care a vorbit sub protectia anonimatului, aceasta decizie ar trebui sa permita accesul americanilor la aproximativ 525. 000 de locuri de munca.

Ani grei de inchisoare pentru Raluca Stancescu, fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani. Faptele pentru care a fost condamnata

Raluca Stancescu, fost prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, a fost condamnata la sase ani si zece luni de inchisoare intr-un dosar de coruptie. Decizia, pronuntata luni, apartine.

15 ani de inchisoare pentru o banda de infractori condusa de un procuror-sef

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost condam.

Atletism: Presedintele Federatiei Europene a murit la 74 de ani

Presedintele Federatiei europene de atletism EAA), norvegianul Svein Arne Hansen, a incetat din viata sambata, la varsta de 74 de ani, dupa ce in luna martie a suferit un infarct, anunta Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )