Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Turciei, anunt oficial: Asasinarea jurnalistului saudit a fost ordonata de la cel mai inalt nivel

Antena3 Antena3,
Presedintele Turciei, anunt oficial: Asasinarea jurnalistului saudit a fost ordonata de la cel mai inalt nivel

Asasinarea jurnalistului disident saudit Jamal Khashoggi a fost ordonata de la cel mai inalt nivel din Arabia Saudita, afirma presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, semnaland insa ca regele Salman nu. continuă pe Antena3

Erdogan:Asasinarea jurnalistului, ordonata de la cel mai nalt nivel din Arabia Saudita

Asasinarea jurnalistului disident saudit Jamal Khashoggi a fost ordonata de la cel mai inalt nivel din Arabia Saudita, afirma, intr-un editorial publicat in cotidianul The Washington Post, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, semnaland insa ca regele Salman nu este implicat, anunta Mediafax.

Trupul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a fost dezmembratpentru a fi dizolvat in acid. Dezvaluirea socanta a unui oficial turc

Un responsabil turc a afirmat vineri, la o luna dupa uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi la consulatul tarii sale din Istanbul, ca trupul sau dezmembrat a fost dizolvat, in timp ce logodnica sa a.

DEZVALUIRI INCENDIARE despre uciderea jurnalistului saudit! Noi detalii despre CRIMA care a socat intreaga lume

Jamal Khashoggi a fost ucis prin strangulare la scurt timp dupa ce a intrat in consulatul Arabiei Sudite din Istanbul, a confirmat un procuror turc, care a precizat ca trupul jurnalistului a fost taiat in.

MAE a anuntat pozitia Romaniei in cazul asasinarii jurnalistului saudit Jamal Khashoggi

Romania s-a pronuntat in favoarea efectuarii unei investigatii aprofundate si transparente pentru stabilirea circumstantelor asasinarii jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, transmite Ministerul Afacerilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )