Libnet.ro
UNICEF

19:45

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici le-a cerut liderilor opozitiei sa conduca Guvernul

B1 B1,
Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici le-a cerut liderilor opozitiei sa conduca Guvernul

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici le-a propus, sambata, liderilor opozitiei Arseni Iateniuk si Vitali Kliciko sa conduca Guvernul si s-a declarat pregatit pentru o revizuire a Constitutiei in vederea. continuă pe B1

CRIZA UCRAINA: Ianukovici ii propune lui Iateniuk sa devina premier, iar lui Kliciko ...

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici le-a propus sambata liderilor opozitiei Arseni Iateniuk si Vitali Kliciko sa conduca Guvernul si s-a declarat pregatit pentru o revizuire a Constitutiei in vederea reducerii puterii sale, a anuntat presedintia intr-un comunicat, citat de Mediafax. Lui Arseni Iaseniuk, liderul partidului opozantei incarcerate Iulia Timosenko, i s-a propus postul de premier, iar fostului boxer Vitali Kliciko cel de vicepremier, a precizat presedintia, in urma negocierilor .

Viktor Ianukovici a decis remanierea Guvernului Ucrainei si modificarea legilor contestate.

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, va efectua o remaniere guvernamentala saptamana viitoare si va modifica legile contestate de opozitie, in contextul amplei crize politice de la Kiev, relateaza Mediafax. Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, l-a sunat joi pe presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, pentru a-i cere sa retraga legile care prevad sanctiuni dure pentru participantii la proteste. De asemenea, vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, l-a sunat joi pe presedintele .

Presedintele Ucrainei invita opozitia LA GUVERNARE

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici le-a propus sambata liderilor opozitiei Arseni Iateniuk si Vitali Kliciko sa conduca Guvernul si s-a declarat pregatit pentru o revizuire a Constitutiei in vederea.

Ucraina: presedintele Ianukovici a reluat negocierile cu opozitia si ii propune lui Kliciko sa devina vicepremier

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a purtat, sambata, noi discutii cu liderii opozitiei, dupa ce ministrul de Interne a declarat in aceeasi zi ca tentativele de solutionare a crizei politice din Ucraina in mod pasnic sunt inutile. Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici i-a propus sambata opozantului Vitali Kliciko sa devina vicepremier, transmite AFP.

Ucraina: presedintele Ianukovici a reluat negocierile cu opozitia

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici poarta noi discutii cu liderii opozitiei, dupa ce ministrul de Interne a declarat in aceeasi zi ca tentativele de solutionare a crizei politice din Ucraina in mod pasnic sunt inutile. Criza din Ucraina s-a agravat in ultima saptamana, iar in urma violentelor de strada au murit cinci oameni, potrivit opozitiei.

UPDATE Ucraina: liderii opozitiei nu au fost de acord cu propunerile presedintelui Ianukovici si nu vor preluarea conducerii Guvernului

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a purtat, sambata, noi discutii cu liderii opozitiei, dupa ce ministrul de Interne a declarat in aceeasi zi ca tentativele de solutionare a crizei politice din Ucraina in mod pasnic sunt inutile. Ianukovici le-a propus principalilor voci ale protestatarilor, Arseni Iateniuk si Vitali Kliciko, preluarea conducerii Guvernului, dar acestia au respins oferta, potrivit deputatului Iuri Steti.

Ianukovici l-a asigurat pe Barroso ca nu va decreta starea de urgenta in Ucraina

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici l-a asigurat joi pe presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, in cadrul unei convorbiri telefonice care a avut loc in cursul diminetii, ca nu intentioneaza sa decreteze starea de urgenta in Ucraina, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, citeaza agentia nationala, Agerpres.

Opozitia ucraineana, dezamagita de propunerile lui Ianukovici

Liderii opozitiei ucrainene si-au exprimat dezamagirea, ieri seara, dupa negocierile cu presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, care s-au soldat cu concesii modeste, si au facut apel catre manifestanti sa ramana mobilizati, insa fara varsari de sange, relateaza AFP.

Viktor Ianukovici, catre presedintele CE: Nu voi decreta stare de urgenta in Ucraina

Presedintele Viktor Ianukovici l-a asigurat, joi, pe Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, ca nu intentioneaza sa decreteze stare de urgenta in Ucraina, potrivit unui purtator de cuvant al CE,.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2122 seconds )