Libnet.ro
UNICEF

22:15

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, au primit vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, au primit vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, au fost vaccinati marti dimineata anti-COVID-19 la Spitalul Militar din Capitala. Anca Dragu si Ludovic Orban, vaccinati. continuă pe B1

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, s-au vaccinat public anti-COVID VIDEO

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, s-au vaccinat public anti-COVID marti, la Spitalul Militar Central.

UPDATE Sefii celor doua camere ale Parlamentului, Ludovic Orban si Anca Dragu, s-au vaccinat impotriva COVID Ei au mers impreuna la Spitalul Militar

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, au mers impreuna, marti, si s-au vaccinat impotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila.

Anca Dragu si Ludovic Orban, s-au vaccinat impotriva COVID-19

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, s-au vaccinat public anti-COVID, in aceasta dimineata, la Spitalul Militar Central.

Anca Dragu si Ludovic Orban se vor vaccina impreuna, maine la ora 10:00

Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Anca Dragu Senat) si Ludovic Orban Camera Deputatilor) se duc impreuna, marti, sa se vaccineze impotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, la ora 10:00.

Ludovic Orban si Anca Dragu s-au vaccinat impotriva coronavirusului. Orban: Am luat decizia de a ma vaccina...

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban si presedintele Senatului, Anca Dragu, s-au vaccinat, marti, 19 ianuarie, la ora 10. 00, impotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila.

Ludovic Orban, prima declaratie oficiala dupa ce i s-a cerut demisia. Ce le-a transmis romanilor: Voi anunta public

In urma cu putin timp, Ludovic Orban s-a vaccinat anti-Covid-19, alaturi de presedintele Senatului, Anca Dragu. Cei doi s-au prezentat impreuna la Centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, fiindu-le administrat serul in acelasi timp. Imediat dupa vaccinare, presedintele Camerei Deputatilor a sustinut o declaratie de presa cu .

Ludovic Orban: Am luat decizia de a ma vaccina pentru a le arata romanilor ca trebuie sa aiba incredere (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban s-a vaccinat anti-COVID in aceasta dimineata, la Spitalul Militar Central. Tot in aceasta dimineata s-a vaccinat si presedintele Senatului, Anca Dragu.

Anca Dragu, presedintele Senatului, si-a stabilit data si ora de vaccinare anti-COVID-19

Anca Dragu, presedintele Senatului, membru al partidului PLUS, a stabilit data si ora pentru vaccinarea anti-COVID-19. Oficialul Parlamentului va fi vaccinat in ziua de marti, 19 ianuarie, ora 10:00, la Spitalul.

Anca Dragu: Am ajuns la 30.000 de vaccinari pe zi, in curand ne putem relua vietile

Anca Dragu, presedintele Senatului, a declarat, marti dimineata, ca Romania a ajuns sa realizeze 30.

Anca Dragu: Ma bucur ca am ajuns in aceasta zi in care vaccinul impotriva acestui virus sa fie disponibil. Asta inseamna ca in curand ne putem relua vietile (VIDEO)

Presedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, marti, dupa ce a fost vaccinata impotriva noului coronavirus ca se bucura ca dupa lunile de pandemie s-a ajuns in momentul in care vaccinul sa fie disponibil,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )