Libnet.ro
UNICEF

18:15

Pretul aurului a atins cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul aurului a atins cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Pretul unciei de aur a coborat miercuri la cea mai scazuta valoare din ultimii aproape sase ani ani, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Andrei Baciu, cel mai tanar ministru din cabinetul Ciolos: Vreau sa aplic ce am invatat in strainatate

Tanarul medic Andrei Baciu, propus pentru functia de ministru al Sanatatii de premierul desemnat Dacian Ciolos, a declarat ca isi doreste sa aplice in tara ceea ce a invatat in strainatate.

Cotroversele tablitelor de la Tartaria, artefacte care ar contine cel mai vechi scris din lume

Tablitele de la Tartaria care contin, potrivit unor istorici, cel mai vechi scris din lume, continua sa starneasca controverse in lumea stiintifica mondiala. Vechimea celor trei tablite este estimata la mai mult de 7000 de ani.

Controversele tablitelor de la Tartaria, artefacte care ar contine cel mai vechi scris din lume

Tablitele de la Tartaria care contin, potrivit unor istorici, cel mai vechi scris din lume, continua sa starneasca controverse in lumea stiintifica mondiala. Vechimea celor trei tablite este estimata la mai mult de 7000 de ani.

Faze Tari: Iute si Furios in viata reala. Cum a reusit un tanar fara permis din Australia sa fuga de politistii care-l urmareau; La 15 ani, masoara 2,29 m! Robert Bobroczky e cel mai inalt copil din Romania; Traficanta si politista au pozat impreuna in p

Descoperirea care poate rescrie istoria. Unde s-ar afla in realitate mormantul celebrei Nefertiti si in ce consta ritualul 'Deschiderii gurii' Desi viata reginei Nefertiti 1370-1330 i. Hr. ) este atat de cunoscuta publicului, nu se cunoaste, cu exactitate. Datele de nastere ale rudelor l-au imbogatit Fost agronom, Gheorghe C. , 61 de ani, a castigat o suma uriasa la Loto 5/40, dupa ce a nimerit numerele extrase in data de.

Studiu. Numarul persoanelor ucise in atentate la nivel mondial, nivel RECORD

Numarul persoanelor ucise in atentatele teroriste la nivel mondial a crescut cu 80% in anul 2014 si a atins cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata, potrivit unui studiu publicat, marti, de Institutul pentru Economie si Pace IEP).

Euro scade dupa atacurile din Paris

Moneda unica europeana euro) a scazut ieri, pe pietele externe, apropiindu-se de cel mai redus nivel din ultimele sapte luni, fata de dolar, in urma atentatelor islamiste care au avut loc vineri seara, in Paris.

Cel mai ieftin Android costa 10 dolari si e surprinzator

Spre surprinderea tuturor, cei de la Walmart au inceput sa comercializeze nu unul, ci doua smartphone-uri cu Android create de LG la doar 10 dolari bucata. Cu totii ne-am obisnuit sa investim sume mai mici sau mari intr-un smartphone. Pentru a cobori si mai mult valoarea investitiei, de cele mai multe ori apelam la subventiile [] Cel mai ieftin Android costa 10 dolari si e surprinzator Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rosul, cel mai hot trend in sezonul rece! Iata ce purtam!

Rosul este o culoare puternica, senzuala si feminina. Designerul Andreea Tincu a creat pentru colectia capsula Sense Shades of Red piese vestimentare rosii uni sau combinate cu alb si negru. Rosul este culoarea cea mai intensa emotional dintre toate si transforma orice femeie, fie si timida, intr-o aparitie cu adevarat speciala.

Cel mai tanar membru MENSA este un copil de origine romana

Anthony Popa Urria, in varsta de cinci ani, este cel mai inteligent copil de pe planeta cu un IQ aproape perfect. S-a nascut in Canada si este la origine roman, potrivit wonderful-romania. com.

Dragnea a facut bilantul guvernarii PSD, in absenta lui Ponta: A fost cel mai bun premier al Romaniei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut, luni, un bilant al Guvernelor Ponta, in absenta fostului prim-ministru, afirmand ca Victor Ponta a fost cel mai bun premier al Romaniei, care a lasat tara intr-o situatie economica mult mai buna decat era in 2012 si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )