Libnet.ro
UNICEF

01:06

Pretul aurului, la MINIMUL ultimilor cinci ani. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Pretul aurului, la MINIMUL ultimilor cinci ani. Care este motivul

Pretul aurului a coborat, luni, pe piata asiatica, la cel mai redus nivel din peste cinci ani, continuand declinul inregistrat vineri in SUA, pe fondul asteptarilor de crestere a dobanzilor in Statele Unite. continuă pe România Liberă

Pretul aurului, la minimul ultimilor cinci ani. Care este motivul

Pretul aurului a coborat, luni, pe piata asiatica, la cel mai redus nivel din peste cinci ani, continuand declinul inregistrat vineri in SUA, pe fondul asteptarilor de crestere a dobanzilor in Statele Unite.

Pretul aurului a coborat la minimul ultimilor cinci ani

Pretul aurului a coborat astazi, pe piata asiatica, la cel mai redus nivel din peste cinci ani, continuand declinul inregistrat vineri in SUA, pe fondul asteptarilor de crestere a dobanzilor in Statele Unite, in timp ce China a dezvaluit un nivel al rezervelor sub estimarile analistilor, potrivit MarketWatch.

Pretul aurului a coborat la minimul ultimilor cinci ani

Pretul aurului a coborat, pe piata asiatica, la cel mai redus nivel din peste cinci ani, continuand declinul inregistrat in SUA, pe fondul asteptarilor de crestere a dobanzilor in Statele Unite, in timp ce China a dezvaluit un nivel al rezervelor cu.

Un nou record negativ. Pretul aurului a coborat la minimul ultimilor cinci ani

Pretul aurului a coborat luni, pe piata asiatica, la cel mai redus nivel din peste cinci ani. Contractele futures pentru aurul cu livrare in august au scazut cu 2,3%, sau 25,4 dolari, la 1.

Pretul aurului a ajuns, pe piata asiatica, la minimul ultimilor cinci ani

Pretul aurului a coborat luni, pe piata asiatica, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, informeaza MarketWatch. Astfel, contractele futures pentru aurul cu livrare in august au scazut cu 2,3%, sau 25,4.

Pretul aurului a scazut la minimul ultimilor cinci ani

Pretul aurului a coborat luni, pe piata asiatica, la cel mai redus nivel din peste cinci ani, continuand declinul inregistrat vineri in SUA, pe fondul asteptarilor de crestere a dobanzilor in Statele Unite,.

Doi tineri, condamnati la cinci ani de inchisoare pentru actiuni cu tenta terorista

Doi tineri din Republica Moldova au fost condamnati la cinci ani de inchisoare cu suspendare pentru pregatirea unor actiuni cu scop terorist si participare la o formatiune paramilitara ilegala, cu suportul serviciilor secrete straine. Acestia au fost condamnati de judecatoria raionului Ciadar-Lunga, decizia fiind irevocabila.

Lira sterlina, la cursul maxim al ultimilor sapte ani

Lira sterlina s-a apreciat fata de euro, vineri, pe pietele externe, ajungand la cel mai ridicat curs din ultimii sapte ani, dupa ce, cu o zi in urma, guvernatorul Bancii Angliei, Mark Carney, a sugerat ca institutia pe care o conduce ar putea incepe majorarea dobanzilor mai devreme decat aratau asteptarile.

Lira sterlina a urcat la maximul ultimilor 7 ani fata de euro

Lira sterlina a urcat astazi la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani fata de euro, dupa ce guvernatorul Bancii Angliei, Mark Carney, a sugerat, cu o zi in urma, ca institutia ar putea incepe majorarea dobanzilor mai devreme decat era anticipat, potrivit MarketWatch.

Lira sterlina a urcat la maximul ultimilor sapte ani fata de euro

Lira sterlina a urcat vineri la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani fata de euro, dupa ce guvernatorul Bancii Angliei, Mark Carney, a sugerat cu o zi in urma ca institutia ar putea incepe majorarea.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )