Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pretul boabelor de cacao, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni si jumatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul boabelor de cacao, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni si jumatate

Pretul futures al boabelor de cacao a atins ieri dimineata, la Bursa din New York, cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni si jumatate, pe fondul temerilor legate de aprovizionare, insa ulterior s-a inscris pe un curs negativ, oprind avansul semnificativ din saptamana curenta. continuă pe Ziarul Bursa

Cererea mondiala de aur, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani

Cererea mondiala de aur a coborat, in trimestrul al treilea, pana la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, din cauza cererii slabe pentru bijuterii de aur si scaderii intrarilor de aur in fondurile tranzactionabile pe bursa exchange traded funds-ETF), arata datele publicate ieri de Consiliul Mondial al Aurului WGC), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Revolutia PSD continua sa creasca euro. Moneda europeana, la cel mai mare nivel din august 2012

Revolutia fiscala a PSD continua sa creasca euro. Moneda europeana a ajuns la cel mai mare nivel din luna august 2012. Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, joi, un euro la 4. 6279 de.

SEISM VALUTAR! Euro, la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani: Revolutia PSD dinamiteaza economia

Banca Nationala a Romaniei anunta cea mai mare cotatie a euro din ultimii 5 ani. Cursul leu-euro a ajuns la 4,6198. Cresterea spectaculoasa are la baza tensiunile din economie si incertitudinilor.

Euro se apropie de 4,64 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6390 lei/euro, cel mai mare nivel din august 2012 pana in prezent, pe fondul accentuarii tensiunilor sociale, a anuntului privind cresterea inflatiei si a datelor privind cresterea deficitului comercial.

Conpet, cel mai bun randament din BET

Actiunile Conpet COTE) s-au apreciat cu 3,89%, in perioada 1 - 8 noiembrie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, care a inregistrat o noua sedinta de scadere.

Analist: Cel mai mare risc din jurul bitcoin

O serie de lideri de business au tot atras atentia asupra riscului unei bule speculative in investitiile bitcoin, insa altul ar fi acum cel mai mare risc din jurul asa-numitei monede virtuale - atrage acum atentia un analist Citigroup.

Au lansat cel mai puternic M3 din istoria brand-ului. Noul CS are 460 de cai si face suta in 3.9 secunde

BMW a lansat cu putin timp in urma noul M3 CS. Cel mai puternic M3 din istoria brand-ului din Munchen beneficiaza de 460 de cai putere si accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 3. 9 secunde.

Pretul titeiului brut urca la nivelul maxim al ultimilor doi ani

Cotatiile petrolului brut au crescut ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care ancheta anticoruptie lansata recent in Arabia Saudita a alimentat speculatiile legate de consolidarea puterii in mainile printului Mohammed bin Salman, care a sprijinit acordul de reducere a productiei Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC).

Cel mai mare angajator din Romania, prima companie care anunta ca va creste salariul brut dupa transferul contributiilor

Prima companie care anunta ca va majora salariul brut al angajatilor, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator, este chiar cel mai mare angajator din tara.

Cel mai mare angajator din Romania va creste salariul brut dupa transferul contributiilor

Prima companie care anunta ca va majora salariul brut al angajatilor, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator, este chiar cel mai mare angajator din tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )