Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul la carburanti in Romania este mai scump decat in toate tarile din regiune

B1 B1,
Pretul la carburanti in Romania este mai scump decat in toate tarile din regiune

In Romania carburantii sunt mai scumpi decat in toate tarile din regiune, inclusiv Polonia si Austria, state fara o productie semnificativa de titei. Pretul motorinei a crescut cu 7%, iar cel al benzinei. continuă pe B1

Pretul la carburanti in Romania este mai scump decat in toate tarile din regiune

In Romania carburantii sunt mai scumpi decat in toate tarile din regiune, inclusiv Polonia si Austria, state fara o productie semnificativa de titei. Pretul motorinei a crescut cu 7%, iar cel al benzinei.

REVISTA PRESEI: De ce pretul benzinei din Romania este mai mare decat in toate statele din regiune

In ziarele de luni, citim despre pretul benzinei din Romania, o inventie care ar putea revolutiona chirurgia, domeniile in care firmele mici si mijlocii ar putea fi cel mai competitive si ar putea primi finantare de la UE, dar si despre cum ar putea fi imbunatatit sistemul de educatie preuniversitar.

ANALIZA Cum de-a ajuns iar benzina mai scumpa decat motorina si de ce sunt carburantii in Romania mai scumpi decat in Austria

Pretul benzinei a crescut cu 13% de la inceputul acestui an si a redevenit mai mare decat cel al motorinei, pentru care s-a inregistrat o majorare de 7%. Carburantii din Romania sunt mai scumpi decat in toate statele din regiune.

De ce sunt carburantii in Romania mai scumpi decat in Austria

Pretul benzinei a crescut cu 13% de la inceputul acestui an si a redevenit mai mare decat cel al motorinei, pentru care s-a inregistrat o majorare de 7%. Carburantii din Romania sunt mai scumpi decat in toate statele din regiune, scrie Adevarul .

Safety Broker a intermediat prime brute cu 12% mai mari decat in aceeasi perioada din 2014

Safety Broker a intermediat in primul trimestru al acestui an prime brute in valoare de peste 91,3 milioane lei 20,6 milioane euro), cu 12,06% mai mult decat cele 81,4 milioane lei intermediate in perioada corespondenta a anului trecut, arata un comunicat remis azi redactiei.

Ministrul Apararii: Romania este o oaza de stabilitate in zona. Viitoarea Strategie nationala militara va fi pusa in acord cu masurile NATO

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a afirmat marti ca Romania este o oaza de stabilitate in zona, precizand viitoarea Strategie nationala militara si Carta Alba a Apararii vor fi puse in acord cu.

La Stampa: Romania este una dintre tarile cele mai sarace ale Uniunii Europene. Cu toate acestea, este paradisul heacker-ilor. Si politicienii sunt implicati in astfel de fraude

Ziarul italian La Stampa descopera Romania ca tara heckerilor si intr-un reportaj despre tara noastra jurnalistii sustin ca Ramnicu Valcea este capitala fraudelor pe internet, scrie Gazeta Romaneasca.

Expert bulgar: Romania este mult mai pregatita decat Bulgaria pentru a adopta moneda euro

Bulgaria este mult in urma Romaniei pe drumul spre intrarea in zona euro, explica Tatyana Hubenova de la Academia de Stiinte din Bulgaria, potrivit de novinite. com. Hubenova sustine ca banca centrala de la.

Interviu OK! Calina si Catinca Roman: Fiica mea e mai mondena decat mine

De obicei, paparazzii ii vaneaza iesirile in cluburi si partenerii mai tineri. Spun despre ea ca e ca o adolescenta rebela. Poate e doar un parinte care stie sa tina pasul cu varsta fiicei sale.

STUDIU Fericirea si multumirea la locul de munca, mai importanta decat salariul si performanta

Fericirea la locul de munca. Echilibrul corect intre viata si munca ocupa primul loc intre aspiratiile in cariera, in timp ce doar 10% din angajati definesc succesul in termeni de performanta de varf si productivitate. Asa arata un studiu multinational, potrivit caruia angajatorii intampina tot mai multe probleme in identificarea si atragerea de personal pregatit si motivat.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )