Libnet.ro
UNICEF

09:45

Pretul energiei electrice din Romania a explodat si ajunge la un nivel record de 650 lei/MWh

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pretul energiei electrice din Romania a explodat si ajunge la un nivel record de 650 lei/MWh

Pretul energiei pe piata spot a atins un nivel record miercuri. Astfel, dupa ce s-a scumpit alarmant in ultimele zile, pretul unui MWh a ajuns la 650 de lei, nivel foarte apropiat de maximul istoric, de 680 de lei pe MWh, inregistrat in februarie 2017. continuă pe Wall-Street Ro

Pretul energiei pe bursa a atins un nivel record

Pretul energiei pe piata bursiera spot, cu livrare in ziua de marti, a ajuns la o medie de 456 de lei pe MWh.

Pretul maxim al energiei electrice, la cote istorice

Pretul energiei electrice pe piata spot din Romania, cu livrare miercuri, este cel mai mare din regiune si ajunge la un maxim orar de 630 de lei pe MWh, nivel foarte apropiat de maximul istoric, de 680 de lei pe MWh, inregistrat in februarie 2017, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM, citate de Agerpres.

Pretul energiei in Romania, aproape de maximul istoric

Pretul energiei electrice pe piata spot din Romania, cu livrare maine, este cel mai mare din regiune si ajunge la un maxim orar de 630 de lei pe MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 611,28 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 611,28 lei/MWh, in intervalul orar 17.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 393,45 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 393,45 lei/MWh, in intervalul orar 18.

Cum vor fi taxate toate companiile din domeniul energiei electrice si gazelor naturale cu 2% din cifra de afaceri pe 2018. A fost publicata metodologia de calcul

Oricine detine o licenta in domeniul energiei electrice si/sau al gazelor naturale va fi obligat sa plateasca o taxa de 2% din cifra de afaceri pe 2018, catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Pana pe data de 20 februarie, toti cei care detin licente trebuie sa raporteze catre ANRE o estimare a cifrei de afaceri realizata in 2018 din activitati in domeniul energiei, potrivit metodologiei de calcul publicate, marti seara, de ANRE, sub forma de proiect. Daca nu respecta termenul, taxa de 2% se va aplica asupra intregii afaceri. De exemplu, daca are activitate in furnizarea de energie, dar si in producerea de biscuiti, si nu transmite datele cerute pana pe 20 februarie, va trebui sa plateasca 2% pe toate afacerile sale, asa cum sunt raportate la Ministerul Finantelor.

Jucatoare din Romania la Australian Open 2019

6 jucatoare din Romania au luat startul la Melbourne, pentru primul turneu de mare slem al anului. Conform infograficului realizat de operatorul digital de pariuri si cazinou Betano, doar Simona Halep si Irina Begu au ajuns pana in utimele 16 jucatoare in editiile precedente, ele fiind si singurele romance ramase in competitie dupa primul tur.

Aparitie suprinzatoare pe camerele de supraveghere dintr-o padure din Romania (VIDEO)

Aparitie suprinzatoare pe camerele de supraveghere dintr-o padure din Romania. Cei de la Asociatia Wild Caras-Severin au publicat, pe pagina de lor de socializare, un filmulet cu un animal rar intalnit in.

Piata auto din Romania a crescut cu 23% anul trecut, la 131.000 de unitati

Piata auto din Romania a crescut cu 23% anul trecut fata de 2017, la 130. 900 de unitati, in timp ce inmatricularile de autoturisme second-hand au scazut cu 9% fata de anul anterior.

Pretul energiei in Romania, aproape de MAXIMUL ISTORIC: Este cel mai mare din regiune

Pretul energiei electrice pe piata spot din Romania, cu livrare miercuri, a ajuns la un maxim orar de 630 de lei pe MWh, potrivit datelor operatorului bursier OPCOM, citate de Agerpres. Este vorba despre un nivel.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )