Libnet.ro
UNICEF

09:01

Pretul gazelor naturale ar putea fi plafonat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul gazelor naturale ar putea fi plafonat

Pretul maxim de vanzare a gazelor naturale din productia interna la producatori ar putea fi plafonat la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021, potrivit unui proiect de hotarare publicat de Ministerul Finantelor Publice. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul gazelor naturale ar putea fi plafonat

Pretul actiunilor Romgaz la Bursa de Valori Bucuresti afisa o scadere de 3,14%, la ora transmiterii acestei stiri 12:00) Pretul maxim de vanzare a gazelor naturale din productia interna la producatori ar putea fi plafonat la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021, potrivit unui proiect de hotarare publicat de Ministerul Finantelor Publice.

Ministerul de Finante propune plafonarea pretului gazelor naturale

Ministerul de Finante propune plafonarea pretului gazelor naturale din productia interna la producatori la 55 lei/Mwh, pana pe 30 iunie 2021. Pentru asigurarea unui mediu concurential corect pentru sectorul.

ANRE a aprobat cresterea pretului gazelor naturale

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a anuntat astazi ca ca sunt indeplinite conditiile pentru o ajustare, in medie cu 5,83%, a pretului la gazele naturale pentru clientii finali casnici, incepand din 1 august, relateaza News. ro.

ROPEPCA: Guvernul trebuie sa creeze un cadru pentru a motiva consumul gazelor naturale in Romania

Companiile petroliere sunt mai sceptice sa faca investitii pentru scoaterea gazelor din Marea Neagra, deoarece legea offshore adoptata recent le pune piedici precum prevederea de a vinde cel putin jumatate de gaze pe bursele romanesti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )