Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul locuintelor noi din China continua sa scada pentru a opta luna consecutiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul locuintelor noi din China continua sa scada pentru a opta luna consecutiv

Pretul de locuinte noi din China a scazut, in aprilie pentru a opta luna consecutiv, ceea ce arata ca sectorul imobiliar continua sa fie o piedica majora in a doua economie a lumii, informeaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Meizu MX4 cu Ubuntu poate fi cumparat din China: E un telefon pe care il poti face PC

Stii deja ca Windows 10 pe smartphone il poate transforma in PC. Ei bine, ideea a fost a Canonical, cei care dezvolta Linux Ubuntu, iar acum vedem primul smartphone de luat in seama cu Ubuntu OS. Ubuntu Touch s-a ridicat drept un sistem de operare mobil, derivat din Ubuntu, care sa concureze de la egal [] Meizu MX4 cu Ubuntu poate fi cumparat din China: E un telefon pe care il poti face PC Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

O banca din China finanteaza constructia a trei parcuri solare la Brasov

China Minsheng Banking Corp. a imprumutat recent cu 11 milioane de euro actionarul a trei parcuri fotovoltaice de la Harman, Brasov, fonduri destinate refinantarii constructiei si dezvoltarii proiectelor, arata o hotarare a firmei de proiect Setra Energy.

Un autobuz plin cu pasageri s-a rasturnat intr-o prapastie din China. Cel putin 30 de oameni au murit

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un autobuz cu mai mult de 40 de pasageri la bord a derapat si a cazut intr-o prapastie adanca din nord-vestul Chinei, provincia Shaanxi. Autoritatile au.

Decizia in cazul unei eventuale demisii a lui Liviu Dragnea din conducerea PSD, amanata pentru miercuri. Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar colegii resping ideea. Ma bucura sa vad ca am atata sustinere in partid

Liviu Dragnea si-a prezentat, luni, demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in sedinta Biroului Permanent National, dar o decizie va fi luata miercuri de Comitetul Executiv National al partidului. Absolut toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa o discutie intensa, sa duca aceasta decizie in Comitetul Executiv, miercuri, pentru ca trebuie sa fie toata tara. Eu am spus ca imi depun mandatul in BPN, am facut-o. Daca ei au spus ca vor sa duca mandatul in Comitetul Executiv, asa facem. Este o atitudine care ma bucura, sa vezi ca ai atata sustinere in partid. Sunt un om hotarat, decis, care nu ezita. Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie. eu cred ca nu, a declarat Liviu Dragnea, la iesirea de la sedinta BPN al PSD.

Florida: 16 politisti din Miami Beach, anchetati pentru trimiterea de e-mailuri rasiste

Parchetul din Florida a anuntat ca 16 politisti sunt anchetati pentru trimiterea de mesaje cu caracter rasist si pornografic, in contextul brutalitatii repetate ale politiei impotriva americanilor de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )