Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul petrolului, la cea mai ridicata cota din ultimii doi ani

România Liberă România Liberă,
Pretul petrolului, la cea mai ridicata cota din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015. Principalul motiv, sustin analistii, ar fi recentul scandal din Arabia Saudita privind infiintarea unui comitet anticoruptie, care a decis arestarea unor inalti oficiali si oameni de afaceri. continuă pe România Liberă

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, relateaza Bloomberg.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, potrivit Bloomberg.

Gaura din stratul de ozon se vindeca- are cea mai mica dimensiune din ultimii 20 de ani

Gaura din stratul de ozon cunoaste o reducere semnificativa in acest an, dar desi perspectivele par a fi imbucuratoare, oamenii de stiinta sustin ca stadiul in care se afla este in continuare ingrijorator, relateaza Cnet.

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Daca esti contactat sub acest pretext, anunta imediat politia

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Mirajul castigurilor fabuloase ii face pe romanii creduli victime sigure pentru vanzatorii de iluzii. Acestia se prezinta ca.

Topul Forbes 2017: Merkel e, pentru a saptea oara consecutiv, cea mai puternica femeie din lume, urmata de Theresa May. Pe locul 19 se afla Ivanka Trump

Angela Merkel este din nou cea mai puternica femeie din lume in topul Forbes pentru anul 2017. Revista economica americana, care publica anual clasamentul The World' s 100 Most Powerful Women, acorda locul intai cancelarului german, pentru a saptea oara consecutiv. Merkel are 63 de ani si, ca element picant din biografia sa, in timpul liber gateste cu placere supa de cartofi.

Forbes: Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, este cea mai puternica femeie din media si divertisment

Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes, in care le intrece pe cantaretele Beyonce si Taylor Swift, precum si pe scriitoarea JK Rowling, informeaza bbc. com.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, dupa ce printul mostenitor Mohammad bin Salman din Arabia Saudita.

Claudia Pavel, despre cea mai importanta persoana din viata ei: Am inceput sa traiesc! (FOTO)

Claudia Pavel are motive sa se considere cea mai fericita femeie. Desi a trecut printr-o perioada grea, atunci s-a luptat sa obtina custodia baietelul pe care il are cu americanul Jeremy Lewis, lucrurile.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

Cine este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui top realizat de Forbes, in care le intrece pe Beyonce si JK Rowling FOTO

Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes, in care le intrece pe cantaretele Beyonce si Taylor Swift, precum si pe scriitoarea JK Rowling.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )