Libnet.ro
UNICEF

09:31

Pretul petrolului lasa in urma nivelurile - record

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul petrolului lasa in urma nivelurile - record

Cotatiile futures ale petrolului au scazut in a doua parte a zilei de ieri, pe pietele internationale, dupa ce consemnasera noi niveluri-record in asteptarea reintroducerii de catre Statele Unite a sanctiunilor impotriva Iranului - unul dintre cei mai mari exportatori din cadrul OPEC Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol). continuă pe Ziarul Bursa

Pretul petrolului american a trecut de 70 de dolari barilul

Pretul futures al petrolului brut a urcat ieri, pe pietele straine, depasind in SUA, pentru prima oara dupa noiembrie 2014, pragul de 70 de dolari/baril, pe fondul adancirii crizei economice din Venezuela, dar si in conditiile in care se apropie termenul limita la care SUA vor decide daca impun din nou sanctiuni Iranului.

Pretul petrolului, nivel record

Pretul petrolului a atinsa, astazi, un nou nivel record, in conditiile in care traderii se pregatesc pentru reintroducerea de catre Statele Unite a sanctiunilor impotriva Iranului, care este unul dintre cei mai mari exportatori de petrol din cadrul OPEC, pe o piata in care oferta este deja limitata, relateaza Reuters.

Bursele europene si americane urca odata cu pretul petrolului

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, odata cu pretul petrolului, impulsionat de decizia presedintelui american Donald Trump de a scoate SUA din acordul nuclear cu Iranul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2855 seconds )