Libnet.ro
UNICEF

10:46

Preturi bilete baraj Romania - Grecia: Cel mai ieftin loc va costa 30 de lei.

România Liberă România Liberă,
Preturi bilete baraj Romania - Grecia: Cel mai ieftin loc va costa 30 de lei.

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, marti, preturile biletelor la meciul Romania - Grecia, de pe Arena Nationala, din 19 noiembrie, ora 21. 00, contand pentru returul barajului de calificare la Cupa Mondiala, acestea fiind cuprinse intre 30 de lei la peluze si 600 de lei la zona VIP, conform Mediafax. Biletel se pot cumpara online de miercuri, incepand cu ora 12. 00, pana in 14 noiembrie, ora 19. 00, de pe site-urile specializate www. biletefotbalonline. ro, www. bilete. ro si . continuă pe România Liberă

Peste 2.500 de eleni sunt asteptati la meciul de baraj Romania - Grecia

Romania se va duela cu Grecia in meciul de baraj pentru Campionatul Mondial din 2014. Cele doua partide se vor disputa pe 15 si 19 noiembrie, returul fiind programat la Bucuresti.

Romania - Grecia, interes enorm din partea suporterilor - Biletele sunt la mare cautare

Biletele de intrare la partida Romania - Grecia baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014) sunt la mare cautare, la putin timp dupa ce a inceput vanzarea on-line.

Biletele pentru barajul Romania - Grecia, preturi si detalii

Federatia Romana de Fotbal a anuntat marti preturile si detalii despre biletele barajului de Cupa Mondinala 2014 Romania - Grecia, al carui retur are loc la Bucuresti pe 19 noiembrie.

Dragomir despre barajul Romania - Grecia: Doua meciuri slabe, jucate la rezultat.

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a declarat ca nationala Romaniei are in reprezentativa Greciei un adversar extrem de dificil. Seful ligii estimeaza ca dubla mansa de calificare la Cupa Mondiala din 2014 va fi fara spectacol, iar cele doua echipe vor fi preocupate doar de rezultat, potrivit Mediafax. Grecia e cel mai dificil adversar. As fi preferat Ucraina sau Croatia sau chiar Portugalia. Daca ne calificam, e un succes absolut senzational. Sansele sunt de 50 la 50 la suta. Vor fi doua .

Cel mai potrivit ar fi ca toate spitalele sa functioneze ca organizatii non-profit

Senatorul PNL Marius Neculoiu considera ca cel mai potrivit ar fi ca toate spitalele din Romania, fie ele publice sau private, sa functioneze ca organizatii non-profit, conform unui comunicat de presa.

ANALIZA: Momentul adevarului pentru cel mai mare si mai sensibil proiect aurifer din Europa

Dupa aproape doua decenii de starturi ratate si o batalie cu unele dintre cele mai competente organizatii pentru protectia mediului de pe planeta, a venit momentul adevarului pentru cel mai mare si mai.

Bitdefender: Cel mai mult crestem pe online, vedem un avans de 40% anul acesta

Veniturile Bitdefender, cel mai important producator de securitate informatica de pe piata locala, vor creste anul acesta cu 25%, cel mai mare avans fiind insa pe zona de online, a declarat Florin Talpes, fondator si CEO al companiei, in cadrul ZF.

Radu Timis schiteaza cel mai bun an al Cris-Tim: ce investitii pune pe masa in 2014

Lui Radu Timis i-au fost necesari 20 ani pentru a se intalni cu cel mai bun an din istoria companiei fondate alaturi de sotia sa, Cristina. Cel putin asta afirma despre 2014, cand o serie de proiecte in zone adiacente afacerii de baza vor.

VIDEO/FOTOGALERIE BMW Individual 760Li Sterling ROBBE BERKING, cel mai scump BMW Seria 7, cu 10 kg de argint incluse

BMW prezinta un exemplar Seria 7 unicat, care este cel mai scump astfel de model produs de BMW. BMW Individual 760Li Sterling inspired by ROBBE BERKING are multiple finisaje realizate manual, din argint, in greutate totala de 10 kilograme, a anuntat BMW. Masina nu va fi produsa in serie, ci a fost creata pentru a sublinia valoarea limuzinei Seria 7 si nivelul ridicat de personalizare la care se poate ajunge prin programul Individual.

Jake Gyllenhaal, de la cel mai sexy la o stafie!

In anul 2009 era numit de revista People cel mai sexy barbat din lume, insa acum Jake Gylenhaal este practic de nerecunoscut. Actorul a slabit 20 de kilograme si arata ca o stafie.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )