Libnet.ro
UNICEF

18:15

Preturi mai mari la alimente in Romania decat in Italia. Cat costa legumele in Occident

Playtech Playtech,
Preturi mai mari la alimente in Romania decat in Italia. Cat costa legumele in Occident

Preturi mai mari la alimente in Romania decat in Italia. Cat costa legumele in Occident si cat costa la noi, unde salariile sunt cu mult mai mici, cititi in articolul de mai jos. Diferente uriase de pret la alimentele din Romania, comparat cu Italia. Romanii au pus cele mai scumpe conserve anul trecut in Romania . continuă pe Playtech

Ce alocatii primesc copiii in Europa. Tara cu cele mai mari alocatii din UE

In prezent, copiii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani din Romania, au o alocatie lunara de 150 de lei, majorata de la 84 de lei in 2019. Daca o transformam in euro la cursul de azi al BNR, am avea aproximativ 30 de euro, adica un euro pe zi. Folosind datele publicate de .

Unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc, pus pe butuci de pesta porcina

Pierderi importante pentru una dintre cele mari exploatarii comerciale de porci din judetul Vrancea dupa confirmarea virusul pestei porcine. Directia Sanitar Veterinara a decis uciderea tuturor animalelor, iar ferma cu zeci de mii de capete este inchisa.

Sanatatea mintala va fi una dintre cele mai mari probleme cu care ne vom confrunta in 2021

Odata cu progresul inregistrat de vaccinurile anti Covid-19 si de demararea campaniei de vaccinare se pare ca luminita de la capatul tunelului pandemic este tot mai vizibila. intrucat riscurile fizice sunt mai bine gestionate cu vaccinuri, totusi, va ramane impactul de nesters al pandemiei asupra psihicului colectiv, potrivit CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )