Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preturile alimentelor din tara noastra, cele mai mici din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile alimentelor din tara noastra, cele mai mici din UE

Preturile la bunurile si serviciile de consum variau semnificativ in Uniunea Europeana UE), in anul 2017, in conditiile in care in Danemarca si Luxemburg preturile se situau la 142%, respectiv 127% fata de media din UE, la polul opus fiind Bulgaria 48%) si Romania, unde preturile se situau la 52%, fata de media din UE, arata datele publicate de Eurostat, citate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, in fata unui paradox: rata somajului e printre cele mai mici din Uniunea Europeana cu toate ca sunt putine locuri de munca

Romania se afla in fata unui paradox, arata cele mai recente statistici ale Eurostat. Concret, desi tara noastra inregistreaza una dintre cele mai mici rate ale somajului din Uniunea Europeana, si locurile de munca sunt putine.

Business report:Proprietatile romnesti, refugiu de miliarde pentru sud-africani; Investitie de peste 1 miliard de euro pentru un nou terminal la Aeroportul Otopeni; Romnia are cele mai mici preturi la alimente din Uniunea Europeana

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 42 de autobuze electrice pe bani europeni. Dupa Cluj, Bucurestiul ar urma sa fie al doilea oras din tara in care. Romanii platesc 40 milioane de euro din cauza lui Victor Ponta. Decizia luata in 2012 si 2013 de fostii ministri ai Transporturilor Ovidiu Silaghi si Relu Fenechiu, parafata de.

Rezultate Capacitate 2018. Elevii din Teleorman si Giurgiu, cele mai mici medii la Evaluarea Nationala

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a transmis, marti, harta mediilor egale sau peste 5 obtinute de candidatii la Evaluarea Nationala 2018. Cei mai slabi elevi sunt in judetele Giurgiu 56. 6%), Teleorman 56. 8%), Calarasi 63. 1%) si Caras Severin 63.

Romania are cele mai mici preturi la alimente din Uniunea Europeana

Preturile la bunurile si serviciile de consum variau semnificativ in Uniunea Europeana UE), in anul 2017, in conditiile in care in Danemarca si Luxemburg preturile se situau la 142%, respectiv 127% fata de.

Cum se joaca PSD cu securitatea energetica a Romaniei. Tara noastra, cea mai expusa daca Rusia sisteaza tranzitul de gaze prin Ucraina

Romania este cea mai expusa tara din Uniunea Europeana la o intrerupere masiva pe termen lung a aprovizionarii cu gaze naturale prin Ucraina iar noi nu am scos o silaba despre cum vom fi afectati dupa constructia Nord Stream 2.

Revolutia preturilor la eMAG. Preturi mai mici cu pana la 50% la laptopuri

A inceput Revolutia preturilor la eMAG. Cel mai mare magazin online anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

Reduceri eMAG electrocasnice. Preturi mai mici la frigidere, masini de spalat sau cuptoare

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi:.

Proteste in mai multe orase din tara: Oamenii cer demisia lui Dragnea

Mii de persoane au iesit pe strazi in mai multe orase din tara precum Iasi, Cluj, Sibiu sau Timisoara. Acestia se aduaga celor peste 5. 000 de persoane care au protestat si in Piata Victoriei din.

Proteste si in mai multe orase din tara impotriva modificarilor la codul de procedura penala

Mii de oameni au iesit pe strazile mai multor orase din tara pentru a isi arata nemultumirea privind modificarile la codul de procedura penal adoptate luni seara in Parlament. La Sibiu, protestul.

LOVITURA pentru economia romaneasca! Cel mai mare producator de aluminiu din tara, SCOS la vanzare

Cel mai mare producator de aluminiu din tara e de vanzare. Alro a anuntat luni ca actionarii sai, Vimetco NV si Conef SA, intentioneaza sa lanseze o oferta publica de vanzare pentru actiunile companiei,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )