Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preturile apartamentelor vechi au crescut in ultimul an. Care este cel mai scump oras din Romania

Adevărul Adevărul,
Preturile apartamentelor vechi au crescut in ultimul an. Care este cel mai scump oras din Romania

Apartamentele vechi s-au scumpit, in ultimul an, chiar daca intr-un ritm diferit. in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, cele mai mari piete imobiliare ale tarii, pretentiile crescute ale proprietarilor au fost sustinute de cererea mare si de scaderea ofertei. continuă pe Adevărul

Apartamentele vechi s-au scumpit in ultimul an; bucurestenii cauta locuinte cu doua camere si sub 100.000 de euro

Apartamentele vechi s-au scumpit, in ultimul an, chiar daca intr-un ritm diferit, atat in Bucuresti, cat si in Cluj-Napoca si Timisoara, primele trei cele mai mari piete imobiliare ale tarii, pretentiile crescute ale proprietarilor fiind sustinute de.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta: Decizia este definitiva

Mircea Basescu a fost condamnat joi la patru ani de inchiosare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Astfel Curtea de.

Primarul din Jilava a fost retinut dupa mai multe ore de audieri, intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita

Adrian Mladin a fost retinut de procurorii DNA. Primarul din Jilava a dat explicatii intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita, informeaza B1 TV. Procurorii DNA au facut perchezitii la.

Primarul din Jilava a fost retinut dupa mai multe ore de audieri, intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita (VIDEO)

Adrian Mladin a fost retinut de procurorii DNA. Primarul din Jilava a dat explicatii intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita, informeaza B1 TV. Procurorii DNA au facut perchezitii la.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta: Decizia este definitiva (VIDEO)

50 Mircea Basescu s-a predat la sediul Inspectoratului de Politie Constanta, potrivit ziuaconstanta. ro. De asemenea, acesta a declarat ca i se pare nedreapta condamnarea pe care a primit-o. Detalii.

Mesajul unui britanic pentru romani: Traiti intr-un loc minunat, care este acaparat de forte carora nu le pasa. Guvernul vostru sa lupte pentru voi! Aveti o ultima sansa!

Sir Julian Rose este un britanic provenit dintr-o veche familie de nobili, care promoveaza agricultura traditionala si apara micii fermieri. Acesta lupta astazi impotriva unui curent care acapareaza.

Regret ca am primit o a doua sansa la viata. Declaratie socanta a unuia dintre supravietuitorii din Orlando. Care este cauza pentru care tanarul a marturisit asa ceva

Declaratie socanta a unuia dintre supravietuitorii atacului armat din Orlando. Acesta spune ca regreta ca traieste in urma a ceea ce s-a intamplat. Motivul pentru care a facut astfel de.

Printul William, pe coperta unei reviste gay. Care este explicatia din spatele acestui gest

Pentru prima oara in istorie, un membru al Familiei Regale britanice, printul William, apare pe coperta unei publicatii gay pentru care a acordat un interviu - Nimeni nu ar trebui persecutat din cauza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )