Libnet.ro
UNICEF

11:15

Preturile la carburanti au crescut. Ce se intampla la pompele din Romania

Antena3 Antena3,
Preturile la carburanti au crescut. Ce se intampla la pompele din Romania

Pretul mediu al benzinei vandute in Romania a crescut cu 2,13% in Romania, in doar o saptamana, potrivit datelor Oil Bulletin, serviciul Comisiei Europene de monitorizare a. continuă pe Antena3

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Alexandrion a oficializat parteneriatul cu divizionara secunda, ASU Poli Timisoara (VIDEO)

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Grupul Alexandrion a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal a suporterilor timisoreni, ASU Poli Timisoara. Sub.

O femeie, lider al lumii interlope din Romania: Vaduva temutului Dorel Hanea este regina si la Madrid

Interlopii din Romania au pentru prima data un conducator de sex feminine. Vaduva temutului Dorel Hanea s-a facut remarcata la Madrid, iar de curand s-a intord in tara pentru a face.

Vanilla Skype: primul spectacol de teatru din Romania care organizeaza casting pentru spectatori

Vanilla Skype, dupa o piesa scrisa de Catalin Stefanescu, este primul spectacol din Romania la care pasionatii de teatru au posibilitatea de a participa la un casting pentru a obtine cele mai bune locuri in sala. De auditii se va ocupa actorul Marcel Iures, pe Skype.

REVISTA PRESEI. Cei mai buni spargatori de locuinte din Romania

Ziarul Adevarul scrie, miercuri, despre Spargatorul care-ti goleste casa in doua minute si despre care un politist ar fi spus ca este cel de-al treilea din Romania, din punctul de vedere al indemanarii.

CNA solicita institutiei de reglementare a audiovizualului din Marea Britanie sa analizeze reportajul Sky News privind presupusul trafic de arme din Romania

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a solicitat institutiei omologe britanice, The Office of Communications OFCOM), sa analizeze reportajul difuzat de postul de televiziune Sky News, privind presupusul trafic de arme din Romania.

Ministrul Sanatatii explica de ce dispar medicamentele ieftine din Romania

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine intr-un interviu pentru News. ro ca medicamentele ieftine dispar de pe piata romaneasca din cauza cifrei mici de afaceri pentru distribuitori. Totodata,.

Protest in fata unei banci din Romania, dupa ce oamenii s-au trezit peste noapte fara bani in conturi

Zeci de oameni au luat cu asalt filiala din orasul Zlatna a CEC Bank, dupa ce doua angajate au sustras sume mari de bani din conturile unor clienti. Oamenii au dorit sa isi verifice banii, iar unii au vrut s?.

Politistii romani si britanici au distrus o retea internationala de prostitutie. Fete din Romania aveau apartamente inchiriate in ANGLIA

Procurorii si politistii de crima organizata din municipiul Ploiesti au destructurat, cu sprijinul autoritatilor judiciare din Marea Britanie, o grupare de proxeneti organizata transfrontalier.

Candidaturile oraselor din Romania pentru etapa de selectie finala CEaC 2021 sunt acum online

Ultima etapa a competitiei Capitala Europeana a Culturii 2021 in Romania se va derula in zilele de 15 si 16 septembrie, prin audierea celor patru orase - Baia Mare, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara - care au trecut de faza de preselectie, anunta Ministerul Culturii, pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )