Libnet.ro
UNICEF

19:30

Preturile de consum din zona euro au crescut in august cu doar 0,2%, anualizat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Preturile de consum din zona euro au crescut in august cu doar 0,2%, anualizat

Preturile de consum din zona euro au inregistrat in august o crestere anualizata de numai 0,2%, aceeasi cu cea din iunie si iulie, potrivit datelor publicate luni de Eurostat, care ar putea alimenta speculatiile ca Banca Centrala Europeana BCE) va. continuă pe Wall-Street Ro

Ce s-a intamplat cu preturile din zona euro in luna august

Preturile de consum din zona euro au inregistrat in august o crestere analizata de numai 0,2%, aceeasi cu cea din iunie si iulie, potrivit datelor publicate luni de Eurostat, care ar putea alimenta speculatiile.

Cuvantul grexit, care se refera la posibila iesire a Greciei din zona euro, inclus in dictionar

Cuvantul grexit, care se refera la o posibila iesire a Greciei din zona euro, a fost inclus, joi, alaturi alte neologisme, precum termenii argotici manspreading, hangry, butt-dialing si brainfart, in.

MACRO NEWSLETTER 28 August 2015

Creditul acordat rezidentilor din zona euro a crescut cu o rata anuala de 1,8% in iulie 2015, dupa un avans de 1,2% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri anuale de 5,8% a creditului guvernamental si a unui avans de 0,7% a creditului neguvernamental.

Anghel Iordanescu: Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, cele mai importante pentru echipa noastra nationala de fotbal

Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, sunt cele mai importante din grupa pentru tricolori, este de parere Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Cele.

Pazea! Grecia a anuntat lotul pentru meciul cu Romania, din preliminariile Euro-2016

Selectionerul Greciei, Kostas Tsanas, a anuntat, vineri, lotul de 24 de jucatori pentru meciurile cu Finlanda si Romania, din preliminariile Euro-2016. Portari: Orestis Karnezis, Stefanos Kapino, Markos.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )