Libnet.ro
UNICEF

17:30

Preturile medicamentelor SCAD din nou: 120 de tratamente ar putea fi retrase de pe piata

B1 B1,
Preturile medicamentelor SCAD din nou: 120 de tratamente ar putea fi retrase de pe piata

Pretul medicamentelor ar putea scadea din nou, cu 35%, cauzand retragerea din farmacii a 120 de tratamente ieftine, din cauza ca producatorii nu-si vor mai acoperii costurile. Astfel, producatorii. continuă pe B1

Florian Coldea va fi audiat din nou in Comisia SRI

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI, va fi audiat din nou, in data de 5 aprilie, in Comisia de control parlamentar asupra activitatii SRI, a anuntat, astazi, presedintele comisiei, Claudiu Manda.

Christina Aguilera socheaza din nou. Cum a pozat pentru o revista celebra

Christina Aguilera reuseste sa socheze din nou. De aceasta data, celebra cantareata a pozat pentru revista Paper, iar imaginile infatiseaza o Christina mult diferita de ceea ce stiam. De la.

Brad Pitt si Jennifer Aniston, din nou impreuna. Cum au fost surprinsi cei doi actori

Brad Pitt si Jennifer Aniston ar fi din nou un cuplu, sustin apropiatii celor doi. Acestia au fost surprinsi in timp ce se sarutau, iar fotografia a ajuns deja pe coperta unei celebre reviste, conform.

PNL: Vom ataca din nou la CCR modificarile aduse legilor Justitiei

Partidul National Liberal PNL) a anuntat ca va contesta din nou la CCR modificarile la legile Justitiei. Sedinta comisiei, de astazi, a fost, de asemenea, sub imperiul grabei si.

PNL va contesta din nou la CCR proiectul de modificare a legilor Justitiei

PNL a anuntat luni, dupa raportul final dat de comisia speciala care a modificat legile justitiei, ca le va ataca din nou la Curtea Constitutionala. Comisia speciala de modificare a legilor justitiei a dat.

PNL va contesta din nou la Curtea Constitutionala Legile Justitiei

PNL a anuntat astazi, dupa raportul final dat de Comisia speciala care a modificat Legile Justitiei, ca le va ataca din nou la Curtea Constitutionala, acuzand ca sedinta comisiei a fost sub imperiul grabei si al superficialitatii, relateaza News. ro.

Oana Lis SOCHEAZA din nou! Nu m-am mai epilat inghinal de cand n-am mai facut AMOR. Uite in ce IPOSTAZA s-a fotografiat (FOTO)

Oana Lis a reusit sa socheze din nou! Sotia lui Viorel Lis este cunoscuta pentru faptul ca spune orice ii trece prin cap fara nicio problema. Oana a publicat o poza pe o resea sociala, reusind astfel.

Wizz Air lanseaza rute noi din Romania. Unde vor putea calatorii acum romanii

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, anunta lansarea a doua rute noi din Bucuresti si Cluj-Napoca spre Atena. Zborurile spre Atena vor fi operate din Bucuresti in.

Inspectorii scolari dati afara de Pop, repusi n functii de justitie si amenintati din nou cu demiterea au depus plngere la DNA / Ministerul cauta vinovatii pentru vicierea majora a evaluarii inspectorilor

Inspectorii scolari judeteni pe care Ministerul Educatiei a incercat de doua ori sa ii dea afara au depus plangere la DNA. Ei reclama modul in care au fost evaluati de catre comisia din minister, a declarat pentru HotNews. ro inspectorul general din Braila, Catalin Canciu. Inclusiv Ministerul a anuntat, dupa ce HotNews. ro a scris pe larg despre a doua incercare de demitere a celor 6 inspectori, ca a anulat evaluarea lor dupa ce a constatat vicii majore in organizarea procesului de evaluare, dar si in evaluarea propriu-zisa. insa nici pana astazi oficialii nu au comunicat cine este responsabil de aceasta viciere sau care sunt masurile luate. Vezi in articol cine sunt membrii Comisiei care i-a evaluat pe inspectori.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )