Libnet.ro
UNICEF

17:00

Preturile petrolului au scazut cu 2%, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile petrolului au scazut cu 2%, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Preturile petrolului au scazut luni cu 2%, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, pe fondul cresterii numarului de decese provocate de coronavirusul din China, care a dus la reducerea calatoriilor si a alimentat asteptarile privind incetinirea cererii de titei, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

ANUL TRECUT Exporturile de vin ale Republicii Moldova - la cel mai ridicat nivel de dupa 2014

Exporturile de vin ale Republicii Moldova au atins, anul trecut, cel mai ridicat nivel de dupa 2014, atat ca volum, cat si ca valoare, potrivit cifrelor publicate, ieri, de Oficiul National al Viei si Vinului ONVV) din Republica Moldova, informeaza MOLDPRES, conform Agerpres.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora, pe fondul coronavirusului ucigas. in ce zona a lumii a fost activat cel mai ridicat nivel de alerta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in regiunile administrative speciale Hong Kong si Macao ale Chinei ca autoritatile lo.

TEMERI GENERATE DE CORONAVIRUS Pretul petrolului, in cel mai puternic declin saptamanal din ultimul an

Pretul futures al petrolului brut a inregistrat, in intervalul 20-24 ianuarie, cel mai sever declin saptamanal din ultimul an, ca urmare a temerilor legate de consecintele raspandirii coronavirusului asupra acestui sector, mai precis asupra cererii de combustibil.

Cel mai bun detergent pentru tesaturile sensibile. il poti prepara si tu in casa.

Toate doamnele si domnisoarele incearca sa gaseasca cea mai buna varianta in privinta detergentului. Majoritatea detergentilor de pe piata provoaca in timp daune hainelor, din cauza substantelor puternice si de proasta calitate care exista in ele. Iata care este cel mai bun! Care este cel mai bun detergent pentru tesaturile sensibile? Profesionistii au descoperit un .

Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1. Ce rol va interpreta in sezonul 2

Sacrificul este cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, care se pregateste sa revina pe micile ecrane cu un sezon nou, plin de situatii inedite si rasturnari, dar si cu personaje noi. Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1 Marian Olteanu este unul dintre ele, intrepretandu-l pe Sorin, .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 23 IANUARIE Fondul Proprietatea - liderul randamentelor din BET

incepand cu 29 ianuarie, FP va demara oferta publica de rascumparare la pretul de 1,39 lei, cu 6,51% peste ultimul pret din piata * Profit de 3,129 miliarde de lei, la finele lunii decembrie 2019, cu 54% peste cel din noiembrie, ca urmare a incasarii dividendelor de la Hidroelectrica Impulsionate de anuntul privind pretul de 1,39 leiunitate la care Fondul Proprietatea FP) va derula oferta publica de rascumparare pentru cel mult 200 milioane de actiuni proprii, echivalentul a 2,62% din capitalul social, titlurile FP au marcat cel mai mare randament din indicele BET, in intervalul 17 - 23 ianuarie.

Este cel mai periculos peste. Multi romani il consuma, fara sa stie la ce se expun

Daca pana de curand romanii faceau coada interminabila la carnea rosie, acum si-au schimbat gusturile. Majoritatea prefera acum sa consume pestele, dar nu stiu caror pericole se expun. Ce ar trebui sa stie cei care prefera carnea alba? Care este cel mai periculos peste? Romanii au dat carnea de porc pe carnea de peste Pangasius .

2 ani si jumatate de cand proiectul legii vaccinarii e blocat in Parlament. Apelul romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: E o prioritate de siguranta nationala

Legea vaccinarii, al carei proiect este blocat de 2 ani si jumatate in Parlament, nu poate deveni subiect de controverse politice, atrage atentia Coalitia Romania Sanatoasa, subliniind ca este responsabilitatea tuturor partidelor politice sa adopte aceasta lege, o prioritate de siguranta nationala. Coalitia Romania Sanatoasa este formata din ONG-urile Asociatia Mame pentru Mame condusa de Ana Maita) si Societatea Rationalista Romana condusa de Ovidiu Covaciu, care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet).

Noul coronavirus din China - in cel mai bun scenariu, epidemia va dura cateva luni si va cauza zeci de mii de imbolnaviri - cercetatori

Epidemia declansata de noul tip de coronavirus aparut in China, 2019-nCoV, care a provocat peste 100 de decese, va cauza cel putin cateva zeci de mii de imbolnaviri si va dura mai multe luni, in cel mai bun caz, estimeaza experti in epidemiologie, bazandu-se pe primele date disponibile, scrie AFP.

Deficitul bugetar a fost de 4,6% din PIB, in 2019. Cel mai mare deficit din ultimii 9 ani

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,6% din PIB, in 2019, conform executiei preliminare prezentate de Ministerul Finantelor Publice MFP). Practic, este cu 0,2 puncte procentuale peste cel preconizat prin rectificarea bugetara de anul trecut. Este cel mai mare deficit bugetar din ultimii 9 ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )