Libnet.ro
UNICEF

12:45

Preturile petrolului au scazut cu circa 8%, din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
Preturile petrolului au scazut cu circa 8%, din cauza pandemiei

Preturile petrolului au scazut joi cu circa 8%, din cazua reaparitiei temerilor legate de impactul cresterii numarului de cazurilor de Covid-19 la nivel mondial asupra cererii, in timp ce stocurile de titei au atins un nivel record in Satele Unite, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Guvernul francez intentioneaza sa renunte la starea de urgenta sanitaraimpusa din cauza pandemiei de COVID-19

Guvernul francez intentioneaza sa renunte la starea de urgenta sanitaraimpusa din cauza pandemiei de COVID-19, incepand cu data de 10 iulie. Aceasta masura ar putea fi concretizataprintr-o.

Companiile aeriene, pierderi de 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei

Companiile aeriene vor pierde 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei, care le reduce veniturile la jumatate in cel mai rau an din istoria sectorului, anunta International Air Transport Association IATA) marti, citata de Reuters. Austria acorda un pachet de salvare de 450 mil. euro transportatorului Austrian Airlines Germania, acord cu UE privind salvarea Lufthansa.

Cotatiile la petrol au scazut joi cu circa 8%, din cauza temerilor legate de impactul cresterii cazurilor de Covid-19 la nivel global asupra cererii

Preturile petrolului au scazut joi cu circa 8%, din cazua reaparitiei temerilor legate de impactul cresterii numarului de cazurilor de Covid-19 la nivel mondial asupra cererii, in timp ce stocurile de titei au atins un nivel record in Satele Unite, transmite Reuters, citat de news. ro. Numarul cazurilor de infectare cu coronavirus din Statele Unite a depasit miercuri nivelul de 2 milioane, potrivit datelor Reuters, iar numarul infectiilor noi a crescut usor, dupa cinci saptamani de scaderi. in timp ce majoritatea statelor au relaxat restrictiile de miscare care au slabit puternic cererea, consumul de carburanti se afla inca cu 20% sub nivelul normal, consumatorii fiind in continuare precauti.

British Airways va vinde o parte din colectia sa de arta pentru a compensa pierderile din cauza pandemiei

British Airways isi vinde o parte din colectia de arta de milioane de lire sterline pentru a strange fonduri in contextul pierderilor pe care le-a inregistrat din cauza pandemiei de coronavirus.

Timisoara se ofera sa fie capitala europeana a culturii in 2022 sau 2023, daca se amana evenimentele din cauza pandemiei de coronavirus

Timisoara este pregatita sa fie capitala europeana a culturii anul viitor, dar daca evenimentele se amana din cauza pandemiei de coronavirus, asa cum exista discutii la nivel european, orasul de pe Bega se ofera si este pregatit sa gazduiasca evenimentele pentru capitala europeana a culturii in 2022 sau 2023, anunta Asociatia Timisoara 2021.

Romanii de la oras, mai afectati financiar din cauza pandemiei decat cei de la sate

Romanii care locuiesc in orase au fost mai afectati financiar din cauza pandemiei decat cei care locuiesc la sate, reiese dintr-un studiu realizat de iSense Solutions.

Bloomberg: Romanii si grecii saracesc pe zi ce trece din cauza pandemiei

Romanii si grecii saracesc pe zi ce trece din cauza pandemiei, se arata intr-un studiu realizat de recuperatorul suedez de datorii Intrum AB in 24 de state europene, scrie Bloomberg.

Marea Britanie trece prin cea mai grava prabusire economica din cauza pandemiei de COVID-19: Scadere a PIB-ului cu 20% in luna aprilie

Ultimele statistici despre situatia economica a Regatului Unit au fost publicate vineri dimineata. Potrivit acestora Marea Britanie a suferit o prabusire de 20,4% a Produsului Intern Brut PIB) in aprilie,.

Economia britanica a scazut cu 20% in aprilie, din cauza crizei coronavirusului

Economia Marii Britanii s-a contractat cu mai mult de 20% in luna aprilie, din cauza restrictiilor impuse pentru contracararea epidemiei de coronavirus.

Studiu: 67% dintre romani au saracit din cauza pandemiei

Consecintele pe termen lung ale Covid-19 se simt din ce in ce mai mult asupra nivelului de bunastare financiara al romanilor, dar si al europenilor in general.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3135 seconds )