Libnet.ro
UNICEF

01:05

PREVIZIUNI GOLDMAN, UBS SI CITIGROUP: Pretul aurului - vazut de analisti la 1.600 dolari uncia, in sase luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREVIZIUNI GOLDMAN, UBS SI CITIGROUP: Pretul aurului - vazut de analisti la 1.600 dolari uncia, in sase luni

Cotatia a trecut de 1. 500 dolariuncie - record al ultimilor sase ani * Potrivit Bank of America Merrill Lynch, pretul va urca spre 2. 000 de dolariuncie in urmatorii doi ani Banca americana de investitii Goldman Sachs Group Inc. considera ca avansul recent al pretului aurului reprezinta doar inceputul unei tendinte ascendente, preconizand ca, in sase luni, vom vedea o cotatie de 1. 600 de dolari uncia, dupa ce, miercuri, aceasta a inregistrat nivelul maxim al ultimilor sase ani, trecand de 1. 500 de dolari uncie. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul aurului a ajuns la un nou maxim istoric. La cati lei a ajuns cotatia

S-a atins un record istoric! Miercuri, 7 august, pretul aurului a ajuns la cote inalte. Cat despre valoarea monedei europene, ea a luat-o pe o panta abrupta, ajungand la o valoare mai mica cu 0,02 bani fata de cotatia precedenta. Pretul aurului a ajuns la un nou maxim istoric Gramul de aur s-a scumpit miercuri, .

Pretul aurului a ajuns la un nou maxim istoric. Cat costa un gram

Gramul de aur a ajuns joi la maximul tuturor timpurilor pe piata valutara, la 203,0148 lei. Pretul oficial al gramului de aur a crescut la BNR, in prima jumatate a anului, de la 169,8 lei gramul pe 3 ianuarie la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )