Libnet.ro
UNICEF

01:05

PREVIZIUNI: Piata IPO-urilor din SUA si China ramane solida, pe termen scurt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREVIZIUNI: Piata IPO-urilor din SUA si China ramane solida, pe termen scurt

Start-up-urile prefera listarea cata vreme planurile de fuziuni si achizitii sunt puse in asteptare Listarea va fi modalitatea preferata pe termen scurt de majoritatea start-up-urilor pentru atragerea de fonduri, deoarece companiile isi pun in asteptare planurile de fuziuni si achizitii din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit estimarilor conducerii Vertex Holdings - divizia de capital din cadrul investitorului de stat Temasek Holdings din Singapore, care are active de peste trei miliarde de dolari in administrare, dar si 200 de companii active in portofoliu. Societatea are fonduri care investesc in start-up-uri tehnologice in faza incipienta, in start-up-uri de ingrijire a sanatatii si companii aflate in crestere din SUA, China, Israel, Asia de Sud-Est si India, potrivit CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Informatii de ultima ora despre tratamentul minune din SUA. A ajuns de 3 zile in Romania

Au aparut informatii de ultima ora despre tratamentul minune din SUA, care a ajuns de 3 zile si in Romania. Un nou medicament impotriva coronavirusului, Regeneron, a fost aprobat in SUA. Acesta ajuta la vindecarea rapida a pacientilor infectati cu virusul ucigas. Medicamentul minune din SUA pentru coronavirus a ajuns si in Romania. Cum actioneaza .

Grupul MET se extinde pe piata gazelor din Germania, prin achizitionarea unor capacitati de stocare

Compania energetica europeana MET Group, cu sediul in Elvetia, si-a extins activitatea din Germania, prin achizitionarea unor capacitati de stocare a gazelor de la Gas-Union GmbH.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )