Libnet.ro
UNICEF

01:05

Previziuni politice pentru 2018 - o perspectiva ruseasca. De la Trump la referendumul pentru unire din Republica Moldova (Ria Novosti)

Hotnews Hotnews,
 Previziuni politice pentru 2018 - o perspectiva ruseasca. De la Trump la referendumul pentru unire din Republica Moldova (Ria Novosti)

Se asteapta ca anul care vine sa fie pentru politica internationala un an de schimbari si de noi sperante. Acest lucru are pentru diferite tari motive diferite. Intr-o serie de tari europene vor avea loc alegeri pentru seful statului. Si americanii se vor duce la sectiile de votare, dar pentru ei acestea vor fi alegeri pentru Congres, de rezultatul carora ar putea sa depinda totusi, in mare masura, si viitorul presedintelui SUA, Donald Trump. , potrivit Ria Novosti. Despre republica Moldova: Referendumul pentru unire cu Romania este sub semnul indoieli. Un esec ar fi o mare lovitura data imaginii pro-occidentalilor, ceea ce in Republica Moldova este de multe ori sinonim cu termenul de forte pro-romanesti. continuă pe Hotnews

Nostradamus, previziuni infricasatoare pentru 2018

Profetii de la Nostradamus pentru anul ce bate la usa. China va ajunge lider mondial, devenind prima superputere a lumii si detronand astfel SUA. Italia va conduce Europa intr-o criza economica de.

Baba Vanga a facut profetii incredibile pentru 2018. Ce urmeaza sa se intample anul viitor

Potrivit Babei Vanga, anul viitor vor avea loc doua evenimente importante. Clarvazatoarea din Bulgaria a spus ca in 2018, China va deveni urmatoarea superputere a lumii, in locul Statelor.

Opozitia critica bugetul pentru 2018, despre care spune ca subrezeste economia Romaniei

Partidele de opozitie au criticat vineri bugetul de stat pe 2018, despre care au spus ca nu respecta deficitul structural asumat de Romania prin Tratatul fiscal din 2012 si ca subrezeste economia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )