Libnet.ro
UNICEF

17:45

Prezenta de peste 50% la alegerile din Afganistan: Obama a salutat participarea numeroasa

B1 B1,
Prezenta de peste 50% la alegerile din Afganistan: Obama a salutat participarea numeroasa

Prezenta de peste 50% la alegerile din Afganistan. Reprezentantii Comisiei Electorale Independente au aratat ca in primul tur al alegerilor prezidentiale, peste 7 milioane de afgani ar fi mers la vot. Secretarul. continuă pe B1

Alegerile prezidentiale din Afganistan - liniste si participare masiva

Alegerile prezidentiale din Afganistan au decurs destul de linistit, cu participare mare - peste 50% - si fara incidente majore, sambata, in pofida amenintarilor cu atacuri talibane.

Cei trei candidati favoriti in alegerile prezidentiale din Afganistan evoca fraude si nereguli

Cei trei candidati favoriti in alegerile prezidentiale din Afganistan au evocat probleme, nereguli si chiar fraude grave la alegerile de sambata, dar au salutat mobilizarea alegatorilor, in pofida.

Cei trei candidati favoriti in alegerile prezidentiale din Afganistan evoca fraude si nereguli

Cei trei candidati favoriti in alegerile prezidentiale din Afganistan au relativizat duminica succesul scrutinului organizat cu o zi inainte, evocand probleme, nereguli si chiar fraude grave, dar au.

Sectiile de votare din Afganistan s-au deschis pentru primul tur al alegerilor prezidentiale

Sectiile de votare din Afganistan s-au deschis sambata dimineata, la ora locala 07. 30, ora Romaniei), pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, un scrutin plasat sub semnul securitatii din cauza amenintarilor insurgentilor talibani,.

Viktor Orban obtine o victorie detasata in alegerile din Ungaria - exit-poll

Partidul conservator al populistului Viktor Orban, acuzat de derive antidemocratice, se claseaza pe primul loc in alegerile legislative, duminica, potrivit sondajelor efectuate la iesirea de la urne. Fidesz obtine.

Orban obtine o victorie detasata in alegerile din Ungaria - exit-polluri

Partidul conservator al populistului Viktor Orban, acuzat de derive antidemocratice, se claseaza pe primul loc in alegerile legislative, duminica, potrivit sondajelor efectuate la iesirea de la urne, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Zeci de mii de persoane din Madrid si alte 50 de orase din Spania au protestat fata de masurile de austeritate

Zeci de mii de persoane din Madrid si alte 50 de orase din Spania au raspuns joi la apelul sindicatelor si au protestat fata de masurile de austeritate, informeaza AFP, citata de Mediafax. Mii de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )