Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prezenta la vot in judetul Arad. Alegeri europarlamentare si referendum 2019

Adevărul Adevărul,
Prezenta la vot in judetul Arad. Alegeri europarlamentare si referendum 2019

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Arad. continuă pe Adevărul

Prezenta la vot in judetul Hunedoara, la alegerile europarlamentare si la Referendum 2019

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Hunedoara.

Prezenta la vot la ora 9.00 Europarlamentare: 3,36% / Referendum: 2,70% / Teleorman, locul unu la europarlamentare, locul 13 la referendum

Duminica, la ora 9. 00, prezenta la vot la alegerile europarlamentare era de 3,36%, iar la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis era de 2,70%.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE si REFERENDUM 2019. Anuntul facut privind sectiile de votare din strainatate

ALEGERI EUROPARLAMENTARE si REFERENDUM 2019. Judecatoarea Florentina Vasilateanu, presedintele Biroului electoral nr. 48 pentru sectiile de votare din strainatate, spune ca s-au luat masuri, acolo unde s-a put.

Ghidul alegatorului roman la europarlamentare si la referendum 2019, in Romania si in strainatate

Pe data de 26 mai 2019 alegatorii romani sunt chemati la vot pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul convocat de presedintele Romaniei privind lupta anticoruptie si ordonantele de urgenta. Cine, cum, unde, ce voteaza - ghid practic.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE si REFERENDUM 2019. Prezenta de peste 100% in unele sectii de vot

Doua sectii de votare din judetul Bistrita-Nasaud, din totalul de 313, inregistrau o prezenta la urne, la ora 18,00, de peste 100%, potrivit datelor afisate pe site-ul prezenta. bec. ro. Cea mai mare.

Prezenta la vot alegeri europarlamentare si referendum, ora 14.00

Reprezentantii Autoritatii Electorale Permanente a anuntat la ora 14. 00 care a fost prezenta la vot pana la ora 14. Va ramintim ca romanii au votat in numar mai mare la aceste alegeri, decat de obicei. Pentru a fi inregistrat pragul electoral pentru validarea referendumului, este necesara o prezenta la vot de minimum 30% din totalul [] .

ALEGERI EUROPARLAMENTARE si REFERENDUM 2019. Avocatul Lucian Bolcas explica prezenta la vot

Avocatul Lucian Bolcas a oferit, duminica, o reactie la cald,dupa ce referendumul pe justitie, initiat de presedintele Klaus Iohannis, a atins pragul de prezenta de 30% necesar pentru a fi.

Prezenta la vot in judetul Teleorman. Cum se desfasoara scrutinul pentru europarlamentare 2019 si referendum

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul. raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

UPDATE Prezenta la vot in judetul Teleorman. Cum se desfasoara scrutinul pentru europarlamentare 2019 si referendum

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul. raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

UPDATE Prezenta la vot in judetul Olt. Aproape 9% dintre olteni au votat pentru Alegerile Europarlamentare pana la ora 10,00. Cat este prezenta la referendum

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Olt raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )