Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prezenta la vot in judetul Gorj

Adevărul Adevărul,
Prezenta la vot in judetul Gorj

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul. raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta. continuă pe Adevărul

Prezenta la vot in judetul Dolj

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Gorj raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Prezenta la vot in judetul Valcea

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Valcea, raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Prezenta la vot in judetul Buzau

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Buzau raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Prezenta la vot in judetul Iasi

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Iasi raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Prezenta la vot in judetul Neamt

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Neamt. raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Prezenta la vot in judetul Botosani

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Botosani raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Prezenta la vot in judetul Bacau

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Bacau raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Prezenta la vot in judetul Vrancea

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Vrancea raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Prezenta la vot in judetul Vaslui

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Vaslui raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Prezenta la vot in judetul Bihor

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Bihor, raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )