Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prezenta la vot in scrutinul prezidential din Ucraina era de 38,53% la ora 15.00

B1 B1,
Prezenta la vot in scrutinul prezidential din Ucraina era de 38,53% la ora 15.00

Rata de participare la scrutinul prezidential anticipat din Ucraina a fost de 38,53% la ora 15. 00, informeaza Comisia Electorala Centrala de la Kiev. Prezenta la urne este ridicata. Este mult mai mult decat ne . continuă pe B1

Petro Porosenko a obtinut 55,9% in scrutinul prezidential din Ucraina - exit-poll

Miliardarul Petro Porosenko se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne. Daca estimarile la iesirea de la urne vor fi confirmate.

Scrutinul prezidential din Ucraina a inceput sub semnul conflictului

Ucrainenii sunt chemati la urne duminica pentru desemnarea presedintelui tarii, un scrutin care se desfasoara in contextul conflictului separatist din est, unde votul ar putea fi afectat.

Sute de persoane au protestat in Harkiv fata de scrutinul prezidential din Ucraina

Sute de persoane au participat, duminica, la un protest organizat in centrul orasului ucrainean Harkiv, denuntand scrutinul prezidential si cerand federalizarea Ucrainei, informeaza site-ul ucrainean Focus,.

Ucraina: Miliardarul Petro Porosenko a obtinut peste 55% din voturi la scrutinul prezidential si castiga din primul tur - exit-poll

Miliardarul Petro Porosenko se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne. Daca estimarile la iesirea de la urne vor fi confirmate.

ANALIZA: Ucraina, afectata de un conflict separatist, voteaza duminica in scrutinul prezidential

Autoritatile ucrainene se pregatesc pentru scrutinul prezidential programat duminica, dupa o campanie electorala marcata de confruntari militare intre armata ucraineana si insurgenti prorusi soldate cu peste 150 de morti, criza riscand sa conduca la divizarea tarii.

Petro Porosenko a anuntat ca vrea sa puna capat razboiului si sa duca Ucraina in UE

Miliardarul ucrainean Petro Porosenko, care s-a clasat pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne, a declarat ca prioritatile sale sunt sa p.

Petro Porosenko: Prioritatile mele sunt sa pun capat razboiului si sa duc Ucraina in UE

Miliardarul ucrainean Petro Porosenko, care s-a clasat pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne, a declarat ca prioritatile sale sunt sa .

Ucraina are un nou presedinte: miliardarul care a invins-o pe Iulia Timosenko

Miliardarul Petro Porosenko se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne.

Alegeri Ucraina: Porosenko, 55,9% dintre voturi

Miliardarul Petro Porosenko se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform exit-poll-ului, informeaza Mediafax.

Promisiunea presedintelui rus, Vladimir Putin, de respectarea scrutinului din Ucraina, primita cu prudenta de SUA

SUA au primit cu prudenta promisiunea presedintelui rus, Vladimir Putin, de respectare a alegerii ucrainenilor in scrutinul prezidential de duminica, informeaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )