Libnet.ro
UNICEF

17:30

PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa ce a votat: in 2024 sper sa avem o oferta mai buna

Antena3 Antena3,
PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa ce a votat: in 2024 sper sa avem o oferta mai buna

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca, desi e dezamagit de oferta din acest an si de modul in care s-au prezentat candidatii, si-a exercitat dreptul de vot in al doilea. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj prompt dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Traieste intr-o minciuna!

Victor Ponta a avut un mesaj transant dupa victoria lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania a avut prima reactie dupa ora 21:00, cand au facute publice rezultatele exit-poll. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa aflarea noului presedinte al Romaniei la Romania TV. Nu pot sa spun .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, mesaj cu subinteles dupa vot: Nu e o garantie, e o speranta!

Dan Barna a votat la Sibiu, la turul doi al alegerilor prezidentiale. Liderul USR le-a spus jurnalistilor ca a votat pentru ca Dosarul 20 August sa fie finalizat si pentru ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, mesaj pentru romani in ziua alegerilor prezidentiale

Olguta Vasilescu a votat duminica dimineata, la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, alaturi de Viorica Dancila. Fostul ministru al Muncii a declarat ca a votat pentru o Romanie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook: Astazi am votat pentru Romania

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale Viorica Dancila a postat un mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook. Astazi am votat pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu, mesaj pentru viitorul presedinte, dupa vot: Sa continue!

Fostul presedinte Traian Basescu a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, unde si-a exprimat optiunea electorala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Eugen Teodorovici, declaratii dupa rezultatele exit-poll: Suntem o echipa. PSD nu se fereste sa mearga la alegeri anticipate

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2realizat de CURS si Avantgarde la comanda Antena 3.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dacian Ciolos, declaratii dupa vot. Mesajul transmis de fostul premier pentru viitorul presedinte

Dacian Ciolos a mers sa voteze in Teleorman pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, zona in care urmeaza sa-si deschisasi un cabinet.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Paleologu, declaratie-soc: Am votat impotriva! Romanii voteaza intre doua catastrofe!

Fostul candidat al PMP la alegerile prezidentiale Theodor Paleologu a declarat ca in al doilea tur a votat impotriva, spre deosebire de primul tur, cand a votat pentru.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Laura Codruta Kovesi a votat la Helsinki

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a votat la Helsinki, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2019.

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019, Turul 2. Datele dupa ora 16.00. Surpriza TOTALA pe scena politica

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019, Turul 2. Cu mai putin de patru ore inainte de incheierea votarii in Romania, diferenta dintre cei doi candidati la presedintie, Klaus Iohannis si Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )