Libnet.ro
UNICEF

23:01

Ce a prezis Stephen Hawking pentru 2020. A facut aceste predictii, cu putin timp inainte de a muri

Playtech Playtech,
Ce a prezis Stephen Hawking pentru 2020. A facut aceste predictii, cu putin timp inainte de a muri

Stephen Hawking a fost, probabil, cel mai celebru fizician si astrolog din lume, renumit pentru teoriile sale care au revolutionat stiinta. in ce priveste predictiile despre viitor, acesta pare sa o fi luat-o pe urmele lui Nostradamus, un mare prezicator al omenirii. Stephen Hawking a facut predictii socante inainte de a muri. Ce a prezis . continuă pe Playtech

Omul care sustine ca a prezis incendiul de la Notre-Dame face profetii infioratoare pentru 2020. Vad oameni iesiti in strada in toata lumea. Trump va fi invins!

Nicolas Aujula sustine ca 2020 va fi un an prost pentru presedintele Donald Trump, oamenii vor iesi in strada peste tot in lume si omenirea se va confrunta cu fenomene meteo extreme.

Eugen Tomac (PMP): Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin

Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin, considera eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, care le-a.

Lidia Fecioru, previziuni pentru 2020. Va fi anul instabilitatilor politice

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat la Antena 3 previziunile sale pentru anul 2020.

Horoscopul lui Klaus Iohannis pentru 2020

Inceputul anului 2020 aduce schimbari pentru presedintele Klaus Iohannis, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Ce imi doresc pentru 2020 (si pentru urmatorii ani)

Absorbiti constant de mizele imediate probleme, dorinte, persoane dragi sau dimpotriva) gasim tot mai rar ragazul sa ne desprindem de prezent pentru a ne analiza trecutul si, mai ales, pentru a ne gandi serios la obiectivele viitoare.

VREMEA.Anunt neasteptat al meteorologilor pentru 2020. Ce fel de iarna vom avea in noul an

Directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu, a declarat, la Antena 3, ca primele zile din anul 2020 vor aduse valori apropiate de normalul climatologic si chiar o tendinta spre deficit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )