Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prietena Simonei Halep face dezvaluiri despre campioana de la Wimbledon: Sunt impreuna de cand era junioara

Playtech Playtech,
Prietena Simonei Halep face dezvaluiri despre campioana de la Wimbledon: Sunt impreuna de cand era junioara

Daniela Hantuchova, fosta jucatoare de tenis si prietena cu Simona Halep, a facut dezvaluiri despre campioana de la Wimbledon. Hantuchova a vorbit despre preparatorul fizic al numarului 4 mondial, Teo Cercel, despre care a spus ca a contribuit enorm la ascensiunea Simonei. Daniela Hantuchova, despre Simona Halep si Teo Cercel: Sunt impreuna de cand era . continuă pe Playtech

Digisport: Ce cred cu adevarat colegele de circuit despre Simona Halep. Ce face si cum e privita campioana noastra

Martina Navratilova a dezvaluit pentru Tennis Channel cat de iubita este Simona Halep in circuitul WTA. Fosta mare campioana este impresionata de atitudinea romancei fata de adversarele sale.

Cine este primul iubit al Simonei Halep si cu ce se ocupa acum. Andrei Mlendea a uitat de sportiva in bratele sotiei

Primul iubit al Simonei Halep locul 4 WTA), care pentru o perioada i-a fost si antrenor, este acum casatorit si are doi copii. Andrei Mlendea, despre care se spune ca a fost concediat de tatal Simonei cand acesta a simtit ca intre cei doi se leaga o relatie, este in continuare un antrenor de tenis .

Jucatoarea care i-a declarat razboi Simonei Halep! Marea batalie se da in 2020! Cat de periculoasa este pentru romanca

Naomi Osaka 21 de ani, locul 2 WTA) i-a declarat razboi Simonei Halep, cu un an inainte de Jocurile Olimpice 2020. Sportiva din Japonia si-a propus sa castige medalia de aur la Olimpiada, in fata propriilor suporteri. Simona are si ea un obiectiv clar: medalie la Tokyo, fie aur, fie argint. Naomi Osaka i-a declarat .

O fosta jucatoare vorbeste despre sotul Simonei Halep

Daniela Hantuchova, fosta jucatoare profesionista de tenis, a vorbit intr-un interviu acordat BBC despre oamenii din spatele succesului obtinut de Simona Halep la Wimbledon.

Romfilatelia lanseaza un timbru postal dedicat Simonei Halep

Romfilatelia introduce in circulatie, maine, emisiunea de marci postale Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Romanesc, pentru a onora seria performantelor jucatoarei de tenis si, in special, a cuceririi titlului de la Wimbledon din 13 iulie 2019.

Prima jucatoare care ameninta visul Simonei Halep: Vreau titlul olimpic in 2020!

Simona Halep a anuntat ca principalul ei obiectiv pentru sezonul viitor va fi castigarea aurului la Olimpiada de la Tokyo.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3317 seconds )