Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina care circula in Regatul Unit a fost inregistrat in Suedia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un prim caz de contaminare cu noua tulpina care circula in Regatul Unit a fost inregistrat in Suedia

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Regatul Unit a fost detectat in Suedia, au anuntat astazi autoritatile sanitare suedeze. continuă pe Ziarul Bursa

COVID - Primul caz in Franta cu noua tulpina aparuta in Marea Britanie

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de virus aparuta in Marea Britanie a fost depistata vineri in Franta, la Tours centru), a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Germania identifica primul caz de infectare cu noua tulpina britanica

Noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost identificata pentru prima data in Germania la o femeie sosita cu avionul din Londra, au declarat joi autoritatile sanitare germane, relateaza AFP.

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus, descoperit in Italia

Pacientul infectat cu noua tulpina de coronavirus sustine ca nu a avut contact cu persoane din Marea Britanie. Este al doilea caz depistat in Italia.

Un prim caz din noua varianta de coronavirus depistat in Franta

Franta a depistat primul caz de infectie cu noua tulpina de coronavirus la nivel national, au anuntat autoritatile sanitare, potrivit Euronews. Este vorba despre un francez care traieste in Londra si care a.

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina COVID-19 pune pe jar autoritatile din Italia

Tensiunea creste in Italia, acolo unde a fost descoperit deja al doilea caz de infecatare cu noua tulpina de SARS-COV-2. Spre deosebire de primul bolnav, care se intorsese din Marea Britanie recent, cel de-al.

Noua tulpina de COVID-19, foarte aproape de Romania. Ce se intampla in aceste momente la granita

Noua tulpina de COVID-19 se extinde cu pasi rapizi in mai multe tari din Europa. Cea mai recenta informatie primita din partea autoritatilor face referire la un caz identificat la granita cu Ucraina, intr-o regiune care se invecineaza cu tara noastra la nord, numita Transcarpatia. Cine este pacientul infectat cu noua tulpina de COVID-19 Potrivit .

Noua tulpina de COVID a ajuns in Franta, in ciuda blocadei pe care Parisul a impus-o persoanelor care vin din Anglia

Franta a confirmat primul caz de persoana infectata cu noua tulpina de coronavirus, mult mai contagioasa, identificata recent in Marea Britanie.

Germania: Prima persoana infectata cu noua tulpina a SARS-COV-2, dupa ce s-a intors din Londra

Germania a inregistratjoiprimul caz de infectare cu noua tulpina a virusuluiSARS-COV-2. Este vorba despre o femeie care a calatorit recent in Marea Britanie, tara in care se presupune ca ar fi.

Ucraina: Noua tulpina de coronavirus, detectata intr-o zona care se invecineaza cu Romania

Noua tulpina de COVID-19se apropie tot mai mult de Romania. Cel putin un caz a fost inregistrat in Ucraina a inregistrat in Transcarpatia, regiunecare se invecineaza cu tara noastrala.

in Danemarca au fost depistate 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

33 de infectari cu noua tulpina de coronavirus au fost identificate in Danemarca, tulpina care se raspandeste rapid in unele zone din Marea Britanie, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters, citata deAgerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )