Libnet.ro
UNICEF

15:30

Prima aplicatie interactiva din Europa Centrala si de Est pentru o emisiune de televiziune - Romanii au talent

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima aplicatie interactiva din Europa Centrala si de Est pentru o emisiune de televiziune - Romanii au talent

Appscend, platforma romaneasca pentru optimizarea dezvoltarii si managementului aplicatiilor mobile, a realizat prima aplicatie pentru o emisiune de televiziune din Europa Centrala si de Est: Romanii au talent! difuzat de ProTV. Aplicatia a avut. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, motor de crestere pentru industria cosmetica din Europa Centrala

Piata produselor cosmetice din Europa Centrala, evaluata la 8,6 mld. euro, va afisa un ritm de crestere de 2,6% in acest an, evolutie sustinuta in special de Romania si Polonia, arata un studiu al companiei de cercetare PMR.

E stare de ALERTA in mai multe tari din Europa din cauza inundatiilor. Cel putin 10 oameni si-au pierdut viata

Inundatiile au pus in alerta toate tarile din Europa Centrala. Cel putin zece oameni si-au pierdut viata, alti cativa sunt dati disparuti si mii de familii au fost evacuate, mai ales in Germania,.

Brainient extinde oferta solutilor interactive in Europa de Est si a incheiat contracte cu publisheri din tara

Brainient, platforma video interactiva cu birou in Londra si Bucuresti isi extinde solutiile interactive in Europa de Est pentru a livra campanii video interactive pentru parteneri precum Internet ProTv, Adevarul, ThinkDigital Romania, Antena,.

Romania in Top 10 tari din Europa in privinta locurilor de munca nou create de investitiile straine in 2012 (studiu)

Romania este pe locul 10 in Europa si pe locul 4 in Europa Centrala si de Est CEE) privind numarul locurilor de munca atrase prin investitiile straine realizate in tara, in 2012. Astfel, Romania a atras anul trecut 7. 114 locuri de munca generate de investitiile straine, cu 18,9% mai multe decat in 2011. CEE si-a recapatat forta de atractie pentru investitiile straine in 2012, dupa doi ani dezamagitori. Regiunea a atras cu 26% mai multe locuri de munca, depasind Europa de Vest. Companii din Europa si din intreaga lume isi extind tot mai mult capacitatile de productie in Europa Centrala si de Est. Renault, spre exemplu, mai produce doar un sfert din automobilele sale in Franta, restul fiind produse in Romania, Maroc, Slovenia si Turcia.

Europa Centrala, afectata de inundatii grave: Zeci de morti in Cehia, Germania, Austria si Slovacia

Inundatiile fac ravagii in Europa Centrala. in Cehia, 8 persoane si-au pierdut viata, iar alte patru sunt date disparute, dupa ce in mai multe parti ale tarii, ploile persistente au cauzat alunecari de.

Cele mai scumpe camere la hotelurile din Europa!

Spunea cineva ca intreaga lume traverseaza o perioada de criza la nivel economic? Ei bine, industria turismului este posibil sa fi fost putin clatinata, dar este cu siguranta departe de a fi daramata. Cele mai scumpe camere si apartamente din hotelurile europene au preturi care depasesc limitele imaginatiei si sunt totusi ocupate la fiecare final de saptamana. Clientii de top? Oamenii cu posibilitati financiare nelimitate. Astazi, ADPM iti prezinta un top 10 al celor mai scumpe camere de hotel din Europa, clasament realizat de europeish. com. Continue reading .

Sefii companiilor din Europa de Vest vor sa reduca numarul de angajati

Aproape jumatate din sefii de companii din Europa de Vest, respectiv 45%, vor sa reduca numarul de angajati, in timp ce la nivel mondial 40% doresc sa faca angajari, potrivit unui studiu publicat de compania de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC),.

FOTO VIDEO Ploile continua. Inundatiile devasteaza Europa Centrala

Inundatiile puternice care au lovit Austria si Cehia, considerate a fi cele mai grave din ultimii 10 ani, s-a extins si in Germania, unde aproximativ 10. 000 de oameni au fost evacuati in Bavaria si Saxonia. Prognozele raman sumbre, dupa ce meteorologii au anuntat ploi masive pentru urmatoarele 24 de ore. Doisprezece oameni si-au pierdut viata in Cehia si Austria, in timp ce alti doi sunt dati disparuti.

FOTO VIDEO Inundatiile devasteaza Europa Centrala. 10.000 de oameni evacuati din calea apelor

Inundatiile puternice care au lovit Austria si Cehia, considerate a fi cele mai grave din ultimii 10 ani, s-a extins si in Germania, unde aproximativ 10. 000 de oameni au fost evacuati in Bavaria si Saxonia. Prognozele raman sumbre, dupa ce meteorologii au anuntat ploi masive pentru urmatoarele 24 de ore. Doisprezece oameni si-au pierdut viata in Cehia si Austria, in timp ce alti doi sunt dati disparuti.

FOTO incredibile: DEZASTRU in Europa Centrala. Vezi cum arata orasele occidentale SUB APA!.

Bazinul raului Elba se afla sub apa, cel putin 12 persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor din Cehia, Germania, Elvetia si Austria, iar locuitorii oraselor cehe din nord, precum si cei din estul Germaniei se pregatesc sa reziste in fata cresterii nivelului apelor. 700 de persoane au fost evacuate din orasul ceh Usti-nad-Labem, aflat la 30 de kilometri de granita cu Germania, in timp ce apele au invadat gara locala. Miercuri dimineata, mii de locuinte din nordul Cehiei erau lipsite .

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )