Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prima carte despre teatrul din Europa de Est, lansata la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Prima carte despre teatrul din Europa de Est, lansata la Bucuresti

Noi practici in artele spectacolului din Europa de Est este numele cartii dedicate teatrului estic, editata de criticul Iulia Popovici si aparuta la Editura Cartier, care va fi lansata pe 18 iunie, de la 18. 00, la Green Hours din Bucuresti. Volumul face parte din colectia de carte a Festivalului International de Teatru de la Sibiu FITS). continuă pe Adevărul

Prima Casa e4 din Europa de Est se construieste in Romania

Lucrarile de construire a primei locuinte din Europa de Est cu un consum energetic aproape de zero, Casa e4, au fost inaugurate, ieri, in zona Corbeanca de langa Bucuresti.

John Biggs, TechCrunch: Antreprenorii din Europa de Est trebuie sa invete sa sparga frontierele

John Biggs, jurnalist cu experienta internationala si editor in CEE, considera ca antreprenorii din regiune trebuie sa invete sa gandeasca global si sa nu mai aiba o mentalitate ingradita. Produsele nu se vand singure, este nevoie de marketing.

Papa Francisc, ingrijorat de miscarile separatiste din Europa

Papa Francisc este ingrijorat de amploarea miscarilor separatiste in Europa, in contextul in care in Scotia si Catalonia sunt prevazute referendumuri de autodeterminare in lunile urmatoare, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Cupa Mondiala, de stiut despre meciurile din Ziua 3

Cele mai interesante lucruri pe marginea meciurilor din ziua a treia de la Cupa Mondiala, Columbia-Grecia 19:00), Uruguay-Costa Rica 22:00), Anglia-Italia 01:00) si Coasta de Fildes-Japonia 04:00). Meciurile sunt live aici.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )