Libnet.ro
UNICEF

21:15

PRIMA CASA 2018. Cat costa o locuinta in Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Brasov sau Timisoara

Antena3 Antena3,
PRIMA CASA 2018. Cat costa o locuinta in Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Brasov sau Timisoara

PRIMA CASA 2018 Pretul mediu solicitat pentru apartamentele noi si vechi scoase la vanzare la nivel national, in luna februarie, s-a majorat pana la o valoare de 1. 197 de euro pe metrul patrat util, fiind cu. continuă pe Antena3

PRIMA CASA 2018. Ce se va intampla cu preturile locuintelor in acest an

PRIMA CASA 2018 Preturile la proprietatile rezidentiale au crescut cu 12-13% in 2016 si cu 9% in 2017, iar pentru 2018 cresterea va fi moderata, a apreciat, vineri, Dorel Nita, Head of DataResearch,.

Paste 2018. Cat costa carnea de miel in acest an

Crescatorii de animale au scos deja la vanzare miei si carne de miel pentru Paste. Preturile variaza in functie de zona, de la 20 la 25 de lei kilogamul de carne de miel. Mieii au, in general, intre 8 si.

A fost desemnata Masina Anului 2018 in Europa. Cat costa in Romania (FOTO)

S-a aflat castigatorul celui mai ravnit trofeu auto european - European Car of the Year 2018. Este vorba despre noul model Volvo XC40, aceasta fiind pentru prima data cand marca suedeza reuseste sa.

Ce reduceri sunt la apartamente la Salonul Imobiliar Bucuresti. Cat costa cea mai ieftina garsoniera

Salonul Imobiliar Bucuresti promoveaza atat complexele rezidentiale cat si apartamentele vechi, a de.

Cat va costa marea schimbare la fata a centrului civic: licitatie pentru cele trei fantani arteziene si pentru noua piata

Primaria a scos la licitatie publica lucrarile de reabilitare a pietei din fata Casei de Cultura Hunedoara. Lucrarile au fost estimate la aproape 1,5 milioane de lei. Recent, a fost scoasa la licitatie si construirea a trei fantani arteziene, care vor costa mai mult.

Business report:Europa: Vremea rece a majorat preturile la gazele natural cu pana la 400%; Programul Prima Casa: 5% din fonduri s-au epuizat in primele doua saptamani;Saptamana cu cele mai mari importuri de gaze din ultimii cinci ani

Firmele de asigurari au insistat pentru tarife RCA mai mari, dar motivul invocat este nejustificat. Firmele de asigurari care vand. In februarie s-au vandut mai mult de 50. 000 de imobile. Numarul ipotecilor a fost aproape la jumatate. Luna trecuta, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )