Libnet.ro
UNICEF

23:15

Prima Casa, buget suplimentar de 90 mil. euro. De unde vrea ministerul sa ia banii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima Casa, buget suplimentar de 90 mil. euro. De unde vrea ministerul sa ia banii

Programul guvernamental Prima casa va beneficia de o suplimentare cu 400,5 milioane de lei, echivalentul a 90 milioane euro, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern postat astazi pe site-ul MFP la rubrica Transparenta decizionala. continuă pe Wall-Street Ro

Programul Prima casa va beneficia de o suplimentare de 90 de milioane de euro

Programul guvernamental Prima casa va beneficia de o suplimentare cu 400,5 milioane de lei, echivalentul a 90 milioane euro, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP), potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Vile la pret de Prima Casa: ce poti cumpara langa oras cu un buget de maximum 60.000 euro

Daca la momentul demararii programului Prima Casa, in iunie 2009, in plafonul de 60. 000 de euro se incadrau doar apartamentele din blocurile vechi, dupa mai bine de cinci ani, cu aceasta suma poate fi achizitionata chiar o vila noua atat la.

Vile la pret de Prima Casa. Vezi unde sunt situate cele mai multe vile ieftine

Vile la pret de Prima Casa. Cine isi doreste o locuinta la curte, langa Bucuresti, o poate cumpara cu 65. 000 de euro. Acestpret mic aduce insa si dezavantaje pentru proprietari. Accesul greoi catre.

Vile la pret de Prima Casa

Daca la momentul demararii programului Prima Casa, in iunie 2009, in plafonul de 60. 000 de euro se incadrau doar apartamentele din blocurile vechi, dupa mai bine de cinci ani, cu aceasta suma poate fi achizitionata chiar o vila nou-construita atat la marginea Bucurestiului, cat si a celorlalte mari orase ale tarii. Imobiliare. ro prezinta, pe baza ofertelor de case/vile listate pe portal, o selectie de cateva proprietati ce pot fi achizitionate integral prin intermediul unui credit co-garantat de catre stat. Cu 60. 000 de euro, de exemplu, poate fi achizitionata si o casa ridicata anul acesta la gri in nordul Bucurestiului, in orasul Buftea. Unitatea locativa dispune de o suprafata utila de 190 de metri patrati, este compusa din cinci camere plus dependinte) si este amplasata pe un lot de 500 de metri patrati.

Grecia aloca frecvente radio de 381 mil. euro catre OTE, Vodafone si Wind Hellas

Grecia a alocat frecvente radio de 381 mil. euro pe o perioada de 15 ani catre companiile OTE, Vodafone si Wind Hellas. Licitatia s-a incheiat la pretul minim stabilit.

Un client al BRD a castigat in prima instanta un proces privind clauzele abuzive la un contract de credit Prima Casa

Un client al BRD a castigat primul proces din Romania privind clauzele abuzive intr-un contract Prima Casa. Banca este obligata sa returneze toate sumele incasate cu titlu de comision de gestionare/administrare, plus dobanda legala, dar potrivit.

Adora Pipera, un proiect cu investitie uriasa: 57,6 mil. euro pentru un complex cu 600 de locuinte

Prima faza a proiectului Adora Pipera va fi finalizata in decembrie de catre dezvoltatorul Tagor. Complexul va avea 600 de locuinte si va atrage investitii de 57,6 milioane de euro.

Adora Pipera, un proiect cu investitie uriasa: 57,6 mil. euro pentru un complex cu 600 de locuinte

Prima faza a proiectului Adora Pipera va fi finalizata in decembrie de catre dezvoltatorul Tagor. Complexul va avea 600 de locuinte si va atrage investitii de 57,6 milioane de euro.

Pretul de lichidare pentru birourile Swan Park, redus la 22 mil. euro

Complexul de birouri Swan Office Technlology Park din Pipera-Tunari, in faliment, a fost scos din nou la licitatie, lichidatorul judiciar coborand pretul de pornire cu 9 milioane euro, la 22 milioane euro, mai putin de jumatate din investitie.

A inceput o firma de externalizare IT in 2002. Acum are afaceri de 1 mil. euro

A infiintat o companie de consultanta si externalizare IT in 2002, si anume Bit Solutions, iar acum are afaceri de 1 milion de euro, cu toate ca la inceput s-a luptat cu o bariera de mentalitate in ceea ce priveste externalizarea IT, explica Florin.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )