Libnet.ro
UNICEF

05:45

Prima cerere de arestare a Elenei Udrea va fi discutata in Parlament, luni, la ora 18.00

Antena3 Antena3,
Prima cerere de arestare a Elenei Udrea va fi discutata in Parlament, luni, la ora 18.00

Deputatii decid luni daca o dau pe Elena Udrea pe mana procurorilor. Prima cerere de arestare in dosarul Microsoft va intra in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor luni dupa-amiaza la ora 18. 00, a decis. continuă pe Antena3

O noua cerere de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a trimis o noua cerere de arestare pe numele Elenei Udrea, de aceasta data in dosarul Microsoft. , se arata intr-un comunicat DNA.

UPDATE. Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea va fi discutata luni in Camera Deputatilor

Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmand sa se reuneasca joi, la ora 12. 0,0 pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitari a Justitiei, au spus miercuri, pentru Mediafax, surse oficiale.

Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputatilor. Zgonea revine in tara in aceasta seara pentru a convoca sedinta

Conducerea Camerei Deputatilor se intruneste maine sa decida cand se voteaza incuviintarea arestarii Elenei Udrea. Presedintele acestei camere, Valeriu Zgonea, se intoarce in tara chiar in aceasta.

Cererea de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Microsoft, analizata luni de deputatii juristi

Cererea DNA de arestare preventiva in cazul deputatei Elena Udrea, in dosarul Microsoft, va fi dezbatuta, luni, de catre deputatii juristi, informeaza B1 Tv.

Cererile de arestare a Elenei Udrea, discutate luni

Cererile de arestare pentru Elena Udrea vor fi discutate luni. Stire in curs de actualizare.

Camera Deputatilor discuta joi cererea de incuviintare a arestarii preventive pe numele Elenei Udrea

Solicitarea procurorilor DNA privind incuviintare a arestarii preventive pe numele Elenei Udrea in dosarul Gala Bute va fi discutata joi in sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, care va avea.

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita/ DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general cerere de incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea. Potrivit comunicatului DNA, faptele de care e acuzata Elena Udrea au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012. DNA anunta ca extins cercetarile in cazul Elenei Udrea, pentru luare de mita. 21: DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft, unde deja se impusese controlul judiciar. Ora 16. 42: Potrivit referatului DNA, procurorii o acuza pe Udrea de luare de mita pentru ca aceasta ar fi conditionat plata unor lucrari publice catre o companie privata Termogaz Company S. ) de sponsorizarea de 3 milioane de lei acordata de acea companie firmei lui Rudel Obreja, organizatorul Galei Bute. Or, procurorii sustin ca Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei Bute, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.

PANICA la inalta Curte, din cauza Elenei Udrea

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) s-ar teme sa nu pice pe ei cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, potrivit unor surse citate de Lumea justitiei. Sa vedeti ce panica o sa fie la.

UPDATE Rudel Obreja: Procurorii vor sa fac un denunt impotriva Elenei Udrea / Fostul boxer a fost arestat preventiv

Rudel Obreja afirma ca procurorii vor ca el sa faca un denunt impotriva Elenei Udrea iar refuzul sau a condus la formularea cererii de arestare preventiva.

Fostul consilier al Elenei Udrea, din nou la DNA. Stefan Lungu este acuzat in dosarul Gala Bute ca zeciuia banii ministerului condus de Udrea

Stefan Lungu, fostul consilier personal al Elenei Udrea pe vremea cand aceasta conducea Ministerul Dezvoltarii si Turismului, a mers astazi din nou la procurorii anticoruptie. Lungu era omul de incredere al Elenei Udrea si, spun procurorii, obisnuia sa perceapa 10% din valoarea unor contracte prin intermediul unor firme pe care le controla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )