Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prima crima din istoria omenirii este mai veche decat ai fi crezut

Playtech Playtech,
Prima crima din istoria omenirii este mai veche decat ai fi crezut

In Biblie, crima care a schimbat omenirea este cea savarsita de Cain contra fratelui sau Abel. in realitate, lucrurile stau putin altfel si oamenii de stiinta au acum informatii cu privire la cea care ar putea fi prima crima din istoria omenirii. Evolutia este un lucru interesant si plaseaza omul pe o traiectorie dificila, care [] Prima crima din istoria omenirii este mai veche decat ai fi crezut Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Prima crima a umanitatii s-a petrecut in Spania: cum a fost ucis omul de catre om

Fragmentele unui craniu a carui varsta a fost fixata lacateva sute de mii de ani au dezvaluit semnele primei crime confirmate din istoria omenirii.

Editia speciala Iron Man de iPhone 6 este mai ieftina decat ati crede [VIDEO]

Dupa ce am discutat cateva saptamani de o editie speciala de Galaxy S6 Edge Iron Man, a venit randul popularul iPhone 6 beneficieze de un tratament similar. A trecut aproape un an de cand cei de la Samsung s-au mandrit cu parteneriatul de lunga durata incheiat cu Marvel. Ca urmare a acelei intelegeri, in noul [] Editia speciala Iron Man de iPhone 6 este mai ieftina decat ati crede [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Radu Mazare, comunicat de presa din Beciul Domnesc. Este nedrept ce mi se intampla

Radu Mazare, fostul primar al orasului Constanta si fost membru PSD, sustine intr-un comunicat de presa din beci, ca este nedrept ceea ce i se intampla pentru ca, arestat preventiv fiind, nu se poate apara atat juridic cat si mediatic si ca acesta nu este un mod corect de a face justitie.

Universitatea Oxford va fi condusa de o femeie, pentru prima data in istoria sa de aproape 800 de ani

Universitatea Oxford va fi condusa pentru prima data in istoria sa de aproape 800 de ani de o femeie, Louise Richardson. Louise Richardson va prelua aceasta functie de la Andrew Hamilton, actualul vice-cancelar de.

Germania: Cea mai mare evacuare din istoria orasului Koln, pentru dezamorsarea unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Aproximativ 20. 000 de persoane din orasul german Koln au fost nevoite, miercuri, sa-si paraseasca casele pentru ca autoritatile sa poata sa dezamorseze o bomba de o tona din al Doilea Razboi Mondial,.

Ce mai mare evacuare din istoria orasului, pentru dezamorsarea unei bombei de o tona. 20.000 de persoane, nevoite sa-si paraseasca locuintele

Aproximativ 20. 000 de persoane din Koln au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele pentru ca autoritatile sa poata sa dezamorseze o bomba de o tona din al Doilea Razboi Mondial, relateaza BBC, preluat de.

Prima faza din proiectul GVi Town va fi vanduta integral, pana la sfarsitul anului

Grupul israelian Gindi Group va vinde integral, pana la incheierea anului 2015, prima faza a proiectului rezidential GVi Town din zona Mihai Bravu din Bucuresti, dupa cum ne-a declarat, ieri, investitorul Shimon Galon, proprietarul firmei Real Sol - partenera in dezvoltarea acestui complex.

Traficul infernal din Capitala ii creeaza probleme lui Isarescu: Intratul in Bucuresti este mai greu decat intratul in zona euro (VIDEO)

Oricine poate avea probleme cu traficul infernal din Capitala. Chiar si Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, care a intarziat joi la o conferinta. Isarescu a fost ironic cand s-a scuzat pentru ca.

Traficul infernal din Capitala ii creeaza probleme lui Isarescu: Intratul in Bucuresti este mai greu decat intratul in zona euro (VIDEO)

Oricine poate avea probleme cu traficul infernal din Capitala. Chiar si Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, care a intarziat joi la o conferinta. Isarescu a fost ironic cand s-a scuzat pentru ca.

Renate Weber, dupa excluderea din PNL: Nu este un moment usor, dar apartenenta mea la ALDE este fireasca

Renate Weber a reactionat pe contul personal de Facebook fata de decizia de excludere a sa din PNL. Astazi am fost exclusa din PNL. Nu este un moment usor. PNL este partidul in care am evoluat ca om politic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )