Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Prima declaratie a Irinei Begu dupa cea mai buna performanta din 2017, calificarea in sferturi la Charleston

Adevărul Adevărul,
Prima declaratie a Irinei Begu dupa cea mai buna performanta din 2017, calificarea in sferturi la Charleston

Irina Begu face cel mai bun turneu al ei in acest an, reusind sa o invinga pe Samantha Stosur si sa-si asigure prezenta in sferturile de finala ale turneului de la Charleston. continuă pe Adevărul

Cea mai sanatoasa reteta: cum faci salata de sfecla si ce sa pui ca sa fie gustoasa

Consumata in otet, proaspata sau coapta, sfecla este un superaliment pentru organism si compania ideala pentru orice friptura. Cea mai buna salata se face cu sfecla coapta in cuptor sau pe gratar.

Cea mai mare EROARE din istoria arbitrajului modern: Decizie incredibila a centralului dupa un penalty! (VIDEO)

Meciul dintre Newcastle si Burton a venit cu cea mai mare eroare din istoria arbitrajului modern, sustine Sport1x2. Gazdele au marcat din penalty, dar centralul a luat o decizie absolut.

NVIDIA Titan Xp este cea mai rapida placa video din lume

Intr-o competitie interna pentru cea mai rapida placa video de pe piata, NVIDIA reuseste din nou sa faca valuri cu proaspat anuntata Titan Xp. Desi nu-mi dau seama exact cat de mare este piata doritorilor de placi video peste 1000 de dolari, se pare ca aceasta justifica investitiile semnificative ale NVIDIA in cercetare si dezvoltare.

Salarizarea - cea mai mare problema de la Ministerul Mediului

Salarizarea personalului din Ministerul Mediului este cea mai mare problema pe care am gasit-o cand am preluat mandatul la aceasta institutie, a declarat, ieri, fostul ministru de resort, Daniel Constantin.

Presedintele Germaniei avertizeaza: BREXIT va aduce Marii Britanii cea mai mare pierdere a suveranitatii

Presedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a declarat ca iesirea Marii Britanii din UE reprezinta cea mai mare pierdere de control asupra suveranitatii. El a avertizat ca britanicii au fost indusi in eroare de politicieni nationalisti, potrivit presei straine citata de Mediafax.

Bloomberg despre Romania: GAURI in economia cu cea mai mare crestere din UE. Bugetul trebuie PETICIT!

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg, citat de Adevarul, intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca.

Begu, formidabila: Irina a obtinut cea mai importanta victorie din 2017 si e in sferturi, la Charleston

Dupa doua victorii, una lejera 6-0, 6-0 - Cagla Buyukakcay, 108 WTA) si alta de mare lupta 4-6, 6-2, 7-6 Kristina Kucova, 81 WTA), Irina Begu 33 WTA) a ajuns in fata primului meci din cariera cu Samantha Stosur Australia, 17 WTA).

Begu, cea mai categorica victorie din 2017: Irina si-a spulberat adversara pe zgura de la Charleston

Dupa o eliminare rapida suferita la Miami, in chiar primul meci, Irina Begu 33 WTA) si-a descarcat nervii pe o turcoaica aflata pe locul 108 in clasamentul mondial.

Prima declaratie a Statului Islamic despre Donald Trump, dupa alegerile din America: SUA sunt conduse de un idiot

Gruparea jihadista Stat Islamic a facut marti prima referire al noul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, afirmand ca America este condusa de un idiot, potrivit Reuters.

FOTO Sexy si la 27 de ani. Cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, surprinsa in cele mai fierbinti ipostaze

Sorana Carstea, prima jucatoare din Romania care a explodat in clasamentul WTA al ultimilor ani, implineste azi 27 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )