Libnet.ro
UNICEF

22:15

Prima declaratie a lui Joe Biden dupa ce s-a vaccinat in direct impotriva Covid

B1 B1,
Prima declaratie a lui Joe Biden dupa ce s-a vaccinat in direct impotriva Covid

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, s-a vaccinat impotriva COVID-19, cuprima doza de vaccin anti-COVID de la Pfizer. Momentul a fost transmis in direct la televiziunipentru a cre. continuă pe B1

Joe Biden s-a vaccinat in public impotriva COVID-19 VIDEO

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, in varsta de 78 de ani, a primit prima doza de vaccin impotriva COVID-19, luni, in direct in fata camerelor de televiziune, scrie presa internationala.

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a fost vaccinat in direct la televiziune

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a primit luni prima dintre cele doua doze de vaccin impotriva COVID-19 in direct la televiziune si a indemnat populatia sa se vaccineze cand acesta va deveni mai disponibil, transmite DPA.

Joe Biden s-a vaccinat in direct la TV, pentru a demonstra americanilor ca imunizarea este sigura

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, s-a vaccinat in direct la televizune, pentru a le arata americanilor ca este sigur.

VIDEO SUA: Joe Biden s-a vaccinat in public luni impotriva Covid-19

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, in varsta de 78 de ani, a primit prima doza de vaccin impotriva Covid-19, luni, in direct in fata camerelor de televiziune. Prima doamna, Jill Biden, a primit vaccinul mai devreme luni, a declarat echipa de tranzitie Biden reporterilor, potrivit CNN.

VIDEO Joe Biden, vaccinat in direct impotriva coronavirus: noul presedinte are 78 de ani

Un om cu o afinitate deosebita pentru stiinta, Joe Biden s-a vaccinat luni impotriva Covid-19. Evenimentul a fost transmis in direct pe internet. in timp ce Donald Trump continua sa se lupte.

Joe Biden, presedintele-ales al SUA, a fost vaccinat impotriva COVID-19 (VIDEO)

Joe Biden, presedintele-ales al SUA, a fost vaccinat impotriva COVID-19. Injectia i-a fost administrata la Spitalul ChristianaCare din Newark, Delaware, de catre Tabe Masa, care este asistenta medicala si sefa.

VIDEO: Joe Biden, presedintele SUA, s-a vaccinat contra Covid-19

Joe Biden a ales sa se vaccineze impotriva noului coronavirus in direct la televiziunile americane, .

SEFUL DE CABINET A LUI JOE BIDEN: Reactia la atacul cibernetic de amploare impotriva Statelor Unite va merge dincolo de sanctiuni

Seful de cabinet al presedintelui ales Joe Biden, Ron Klain, a declarat, duminica, ca reactia la atacul cibernetic de amploare impotriva Statelor Unite, descoperit saptamana trecuta, va merge dincolo de sanctiuni, transmite Reuters.

Jim Carrey nu-l va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live

Actorul Jim Carrey si-a anuntat fanii pe Twitter ca nu il va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live la NBC. El a aparut in sase episoade in sezonul 46, potirvit Variety si News. ro.

Jim Carrey nu-l va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live

Actorul Jim Carrey si-a anuntat fanii pe Twitter ca nu il va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live la NBC. El a aparut in sase episoade in sezonul 46, potirvit Variety.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )