Libnet.ro
UNICEF

23:15

Prima declaratie a premierului Citu dupa ce s-a vaccinat:Nu mi-am dat seama ca a fost facut vaccinul VIDEO

Adevărul Adevărul,
Prima declaratie a premierului Citu dupa ce s-a vaccinat:Nu mi-am dat seama ca a fost facut vaccinul VIDEO

Prim-ministrul Florin Citu a declarat, dupa ce s-a vaccinat impotriva Covid-19, faptul ca nu a simtit nicio durere si a precizat ca pana in septembrie 2021 ar vrea ca 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati. continuă pe Adevărul

Florin Citu s-a vaccinat azi. Ce mesaj a transmis poporului roman prin intermediul tricoului sau VIDEO

Dupa ce ieri, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a vaccinat anticoronavirus, a venit randul lui Florin Citu, premierul tarii, sa se vaccineze. Florin Citu s-a vaccinat azi Acesta a primit prima doza a vaccinului PfizerBioNTech la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, din Capitala. Astfel, premierul tarii s-a vaccinat si el, la numai .

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-Covid

ACTUALIZARE - Citu: Ramanem la obiectivul nostru, 10. 000 de romani vaccinati pana in septembrie --- *ACTUALIZARE - Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID-19. --- Premierul Florin Citu se va vaccina anti-Covid sambata, la ora 12:00, la Spitalul Militar Carol Davila.

Florin Citu, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID: Ma bucur ca am putut sa ma vaccinez. Am facut-o pentru mine si pentru cei din jurul meu (VIDEO)

La iesirea din Spitalulu Militar, premierul Florin Citu a oferit mai multe detalii despre cum a decurs vaccinarea. Premierul a precizat, la finalul primei vaccinari ca va face tot ce tine de el pentru a-i convinge.

Premierul Florin Citu va fi vaccinat anti-COVID-19 pe 16 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila din Capitala

Premierul Florin Citu va fi vaccinat anti-COVID-19 pe 16 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila din Bucuresti, potrivit unui anunt oficial transmis joi seara de.

De la coada vacii la studii in SUA: locurile copilariei premierului Citu, incremenite in Evul Mediu FOTO

In locul in care a copilarit premierul Romaniei, Florin Citu, timpul pare sa se fi oprit in loc: drumurile sunt la fel ca in secolul trecut, iar apa curenta reprezinta in continuare un vis, ambulanta, pompierii, electricienii nu pot ajunge in timp util, uneori deloc, la interventii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )