Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima DEMISIE din Guvern, dupa scandalul privind modificarile Codului Penal (FOTO)

B1 B1,
Prima DEMISIE din Guvern, dupa scandalul privind modificarile Codului Penal (FOTO)

Dupa adoptarea OUG prin care s-a modificat Codul Penal si dupa protestele de la Palatul Victoria, a fost anuntata prima demisie din Guvernul Grindeanu. Este vorba despre Daniel Sandru, secretar de stat si. continuă pe B1

Prima DEMISIE din PSD dupa adoptarea OUG privind gratierea! Initiatoarea legii antifumat: Eu nu pot acorda girul meu unui grup infractional aflat in fruntea PSD si , din pacate, al tarii

S-a dat startul la demisii, dupa adoptarea ordonantei privind gratierea, pe furis, in noaptea de marti spre miercuri. Primul om pe care PSD il pierde dupa publicarea in Monitorul Oficial a OUG.

UPDATE SURSE Guvernul ar fi adoptat a OUG privind modificarile la Codul penal. Sedinta s-a incheiat. Florin Iordache urmeaza la declaratii

Toate indiciile si informatiile obtinute de HotNews. ro arata ca este foarte posibil ca guvernul sa discute in aceasta seara proiectul de OUG referitor la modificarile la Codul penal, prin care abuzul in serviciu, conflictul de interese si neglijenta in serviciu ar urma sa fie dezincriminate. Nu este clar daca doar se discuta proiectul. UPDATE ora 21:50: Potrivit surselor HotNews, Guvernul ar fi adoptat a OUG privind modificarile la Codul penal. Florin Iordache urmeaza la declaratii. O alta sursa confirma pentru HotNews. ro ca a fost adoptata OUG cu modificarile pe Codul Penal.

Ministrul Finantelor, vizibil jenat, intrebat daca cineva din Guvern s-a opus la adoptarea celor doua ordonante: Nimeni

Ministrul Finantelor Viorel Stefan a declarat marti seara, dupa sedinta de guvern in care s-au aprobat modificarile la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, care vizeaza dezincriminarea mascata a abuzului si neglijentei in serviciu, ca niciun membru al Guvernului nu s-a opus.

Ministrul Finantelor, vizibil jenat, intrebat daca cineva din guvern s-a opus la adoptarea celor doua ordonate: Nimeni

Ministrul Finantelor Viorel Stefan a declarat marti seara, dupa sedinta de guvern in care s-au aprobat modificarile la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, care vizeaza dezincriminarea mascata a abuzului si neglijentei in serviciu, ca niciun membru al Guvernului nu s-a opus.

SURSE Guvernul ar putea discuta OUG privind modificarile la Codul penal in sedinta din aceasta seara

Toate indiciile si informatiile obtinute de HotNews. ro arata ca este foarte posibil ca guvernul sa discute in aceasta seara proiectul de OUG referitor la modificarile la Codul penal, prin care abuzul in serviciu, conflictul de interese si neglijenta in serviciu ar urma sa fie dezincriminate. Nu este clar daca doar se discuta proiectul .

Coordonatorul Departamentului CENTENAR din Guvern si consilierii sai au demisionat

Coordonatorul Departamentului CENTENAR din cadrul Guvernului, secretarul de stat Daniel Sandru, si-a dat, miercuri, demisia din functie alaturi de consilierii sai, acuzandu-l pe premierul Sorin Grindeanu ca prin adoptarea Ordonantei de guvern privind.

Turbulente in cercul restrans al presedintelui Trump dupa interdictiile privind refugiatii si imigrantii

Ordinul lui Donald Trump de a interzice fluxul de imigranti si refugiati provenind din sapte tari majoritar musulmane a starnit tulburari chiar si in cercul restrans al consilierilor presedintelui SUA, potrivit Fox News. Mai multi dintre acestia, dar si lideri ai republicanilor din Congres, s-au distantat de decizia sefului statului. Printre ei - figuri-cheie precum secretarul Apararii James Mattis, Secretarul pentru Securitate Interna John Kelly si Rex Tillerson, propus pentru pozitia de Secretar de Stat.

Haos si proteste in SUA dupa restrictiile privind imigratia instituite de Trump

ACTUALIZARE 11:54 Companiile aeriene din Egipt vor interzice imbarcarea cetatenilor din sapte tari musulmane in aeronavele cu destinatia SUA Reprezentantii companiei EgyptAir au anuntat in aceasta dimineata ca toate liniile aeriene care opereaza pe aeroportul international din Cairo au primit o cerere oficiala pentru a respecta ordinul executiv semnat de presedintele Donald Trump si a interzice imbarcarea cetatenilor din cele sapte tari musulmane vizate in aeronavele cu destinatia SUA, transmite Reuters. *ACTUALIZARE 11:49 Premierul Trudeau le cere refugiatilor sa se indrepte spre Canada dupa interdictia impusa de Trump ---------- Linii aeriene, companii multinationale si avocati luptau sambata cu consecintele ordinului presedintelui american Donald Trump care a interzis accesul cetatenilor din sapte tari in SUA, relateaza agentia Reuters.

VIDEO PSG - AS Monaco 1-1/ Oaspetii au revenit pe prima pozitie din Ligue 1

AS Monaco a incheiat la egalitate, in deplasare, scor 1-1, meciul cu Paris Saint-Germain, intr-o disputa din etapa a XXII-a si a revenit pe primul loc in Ligue 1.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )